|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak wyżej stwierdzono, Gula nie ogarnia tej ligi. Może zacznie? Nie jest to zły trener, może potrzebuje czasu. Szczerze mówiąc, rozsądniejsze wydaje się dać mu kogoś do pomocy i popracować z nim niż zmieniać go na Brzęczka, czy przeprowadzać kolejną rewolucję w drużynie.
Nie pamiętam tak złego meczu Wisły, ale też ta porażka nie robi na mnie większego wrażenia. Szkoda mi straconego czasu, ale nie cierpię, ta obecna Wisła nie budzi we mnie emocji. Mecz przegraliśmy przez wybory taktyczne i personalne trenera. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dzisiaj Magiera wytarł nim podłogę jak ścierą. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ja żałowałem, że nie wzięliśmy Magiery, gdy do zwolnienia był Hyballa. Z tym podupadaniem mentalnym, o którym wspomina Palownik, jest chyba coś na rzeczy. Tak mi to też wygląda, ale jestem tylko amatorem.
Ostatnio edytowane przez czaro : 23.10.2021 o godz. 22:51.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|

|