The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2021, 12:41
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Jaki to jest profil zawodnika (6? 8? 10?), jaka pozycja prosze oswiec mnie bo ja nie jestem go w stanie sklasyfikowac po tym co gosc gra.
Profil zawodnika "starajacego sie" to w meczu z Piastem mial Zukow.

Dla mnie sa 2 mozliwosci:
Jest bez formy stad slabe mecze - nie powiniem sie lapac do skladu az jakas tam forme zlapie.
Jest zwyczajnie żenująco słabym grajkiem - wiec nie powinien lapac sie do skladu ale że sciagnietym na zyczenie trenera stad gra od deski do deski.
8. i 10.
I znowu to nie takie proste, bo nie ma alternatywy. Skvarka w formie czy bez, nie ustępuje żadnemu zawodnikowi, który siedzi na ławce (co być może jest tragedią, ale to temat na inną dyskusje). Osobna kwestią jest to, że w ostatnim meczu na boisko trafili wszyscy nasi zdolni do gry środkowi pomocnicy, wiec... trudno mieć o to do kogokolwiek pretensje.

Jeśli Skwarka jest bez formy, a za największego konkurenta ma Savicia, nie dziw się ciągle gra. Poza tym są różne teorie i praktyki dotyczące budowania formy, ławka to jedna z nich (ale trzeba mieć naprawdę wartościowych zmienników), drugą jest dochodzenie do optymalnej dyspozycji rytmem meczowym.

Ogólnie mam wrażenie, że Skvarka pełni podobną rolę i wywołuje podobne emocje, co Rafał Boguski.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów