|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Miałem Cię o to poprawić. W ogóle liczba bramek nie oddaje jak bardzo zapieprzyli ten mecz. Jakby Lechowi zależało i mieli więcej farta byłaby dwucyfrówka.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie wiem czy roznica klas była na 5 bramek. Widziałem natomiast większa niż zwykle determinację Lechitów do wygranej oraz wzniesienie się na wyżyny poszczególnych zawódnikow. Ewidentnie po dwóch remisach chcieli się zrehabilitować. Do tego w końcu pełny stadion. Dla nich to była woda na młyn do wysokiej wygranej. O klasie sportowej nie wspominam. Co więcej, pamiętam mecz rok temu i nawet porównałem statystyki, wtedy Lech wcale nie mniej atakował Wisły niż w piątek, determinację miał podobną, strzałów nawet więcej, Wisła nawet w statystykach na jesień 2020 była całkowicie bezzębna, a nawet dużo gorsza niż w piątek (mniej strzałów, mniej podań, mniejsze posiadanie). Jednak wtedy Hyballa akurat słusznie w tamtym czasie przyjął taktykę obrony Częstochowy i Lis miał mec życia. Do tego Kuba miał szansę wejść w dobrym momencie. I sam Lech był wtedy w gorszym momencie sportowo, ale uważam że również Wisła była w gorszym miejscu.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 22.09.2021 o godz. 08:09.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|