The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
d
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2021, 22:17
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Nie ma dużego znaczenia w jakim składzie dzisiaj zagraliśmy. Nie wiem dlaczego tak trudno zrozumieć, że dla obecnej Wisły kilka progów w ekstraklasie jest za wysokich. Kolejną sprawą jest psychologia i ten fenomen nie dotyczy tylko Wisły, dostajesz 2 piguły i potem szybko 3 bramkę na początku 2 połowy i jest po wszystkim.
Wydaje mi się, że popadasz w jakiś złudny fatalizm, bo jest ekstraklasa, i nawet jak są tu jakieś tzw. progi jakościowe to, myślę, są dość niewielkie - przecież nie graliśmy z Realem Madryt, jak niegdyś. Jakie progi w ekstraklasie, 2 tygodnie temu na spokojnie wygraliśmy z, teoretycznie, lepszą od tej wielkopolskiej potęgi Legią. A tu dostaliśmy mocne 0-5 i można dyskutować o tym dlaczego.

Problem właśnie polega na tym, żeby tej 3 piguły nie dostawać, nie tak szybko i nie w takim stylu i do końca walczyć o wynik - o i to chyba toczy się dyskusja. Pozdro
Ostatnio edytowane przez d : 17.09.2021 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów