The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2021, 11:02
Według mnie powinien zagrać Biegański, dobrze gra, zdarzają mu się błędy wynikające z braku doświadczenia, którego nie nabędzie siedząc na ławie. A Kieszek jak starszy pan powinien siąść na ławeczce i być gotowym na wejście w razie pożaru, na treningach młodego wspierać radą, podpowiedziami, doświadczeniem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.08.2021, 12:39
robert777 napisał(a):Wyświetl post
Według mnie powinien zagrać Biegański, dobrze gra, zdarzają mu się błędy wynikające z braku doświadczenia, którego nie nabędzie siedząc na ławie. A Kieszek jak starszy pan powinien siąść na ławeczce i być gotowym na wejście w razie pożaru, na treningach młodego wspierać radą, podpowiedziami, doświadczeniem.
Nie nazywajmy Kieszka starszym panem, bo jeszcze na jesień 2020 walczył z Rio Ave w pucharach. Nie opuścił ponadto ani jednego spotkania przez ostatnie 2 lata.

Sądzę że zasługuje choćby na to by pokazać jak potrafi kierować obrona i tak po prostu - dawać spokój. Ryzyko jest żadne.

Po konferencji przed meczem jestem przekonany, że Gula na niego postawi, wyraźnie to zasugerował.

Co więcej, wydawało mi się że nie wykluczył roszad w obronie i ja bym się nie zdziwił jakby Frydrych usiadł na ławce, a Szota dostał swoją szanse. Regres formy Czecha jest nad wyraz wyraźny...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.08.2021, 15:03
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie nazywajmy Kieszka starszym panem, bo jeszcze na jesień 2020 walczył z Rio Ave w pucharach. Nie opuścił ponadto ani jednego spotkania przez ostatnie 2 lata.

Sądzę że zasługuje choćby na to by pokazać jak potrafi kierować obrona i tak po prostu - dawać spokój. Ryzyko jest żadne.

Po konferencji przed meczem jestem przekonany, że Gula na niego postawi, wyraźnie to zasugerował.

Co więcej, wydawało mi się że nie wykluczył roszad w obronie i ja bym się nie zdziwił jakby Frydrych usiadł na ławce, a Szota dostał swoją szanse. Regres formy Czecha jest nad wyraz wyraźny...
Ja tam nie wiem czy dno formy Frydrycha nie jest poza zasięgiem Serafina. Frydrych miewa już starcze odruchy, czasem zapomina gdzie jest i wygląda na zagubionego, ale większość akcji czyści. Jakie atuty ma Szota - nie ma pojęcia. Na pewno nie są to technika, ustawianie się ani podania. Zaryzykowałbym nawet że nie ma zalet.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.08.2021 o godz. 15:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.08.2021, 17:21
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja tam nie wiem czy dno formy Frydrycha nie jest poza zasięgiem Serafina. Frydrych miewa już starcze odruchy, czasem zapomina gdzie jest i wygląda na zagubionego, ale większość akcji czyści. Jakie atuty ma Szota - nie ma pojęcia. Na pewno nie są to technika, ustawianie się ani podania. Zaryzykowałbym nawet że nie ma zalet.
Jeśli nie masz pojęcia jakie atuty ma Szota to może lepiej go nie oceniać?

Gula go ceni - więc sądzę że widzi w nim atuty. Może właśnie ustawienie, szybkość i wyprowadzenie. Stawiał na niego w sparingach w tym Napoli bez kompleksów.

Nie wiem czy Pan Frydrych należy do piłkarzy nie zdejmowanych z boiska, ale z utęsknieniem czekam na Uryge. Mam nadzieję że u Guli żaden piłkarz nie będzie miał monopolu na grę. Czy tak będzie się przekonamy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.08.2021, 18:17
Jeśli nie masz pojęcia jakie atuty ma Szota to może lepiej go nie oceniać?

Gula go ceni - więc sądzę że widzi w nim atuty. Może właśnie ustawienie, szybkość i wyprowadzenie. Stawiał na niego w sparingach w tym Napoli bez kompleksów.

Nie wiem czy Pan Frydrych należy do piłkarzy nie zdejmowanych z boiska, ale z utęsknieniem czekam na Uryge. Mam nadzieję że u Guli żaden piłkarz nie będzie miał monopolu na grę. Czy tak będzie się przekonamy
Nie mam teź pojęcia jakie zalety ma Kuvejlić, bo nawet jego mityczny strzał z dystansu jest znany tylko z relacji agenta. Łatwo chyba się domyślić że pisząc o Serafinie mam na myśli że niczego na boisku nie pokazał.

Nie wiem na czym polegał jego brak kompleksów w grze z Napoli, jeśli w byciu niemiłosiernie objeżdżanym, zawaleniu bramki wraz z drugim Szotem i tym, że większość ataków Napoli szła naszą prawą stroną to tak, nie miał kompleksów. Generalnie wiadomo że to inna półka niż Stal Mielec, ale nie przeginajmy w drugą stronę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.08.2021, 18:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie mam teź pojęcia jakie zalety ma Kuvejlić, bo nawet jego mityczny strzał z dystansu jest znany tylko z relacji agenta.
Ma podstawową zaletę. Jest jedynym zdrowym defensywnym pomocnikiem, nawet jeśli gównianym.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.08.2021, 21:33

Teraz ja się myliłem. Nie sądzę żeby Szota zagrał taką chujnię jak Frydrych. Jest słaby, ale nie aż tak.

Brawo dla Guli za danie szansy Kuvejliciowi. Zajebał beamkę identycznie jak z Rakowem Jebany, dwa lata trzyma równą formę.

Z trenerem żegnamy się pewnie w zimie, sugeruję zjechać z oczekiwaniami na 15 miejsce. Jako max.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów