|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Według mnie powinien zagrać Biegański, dobrze gra, zdarzają mu się błędy wynikające z braku doświadczenia, którego nie nabędzie siedząc na ławie. A Kieszek jak starszy pan powinien siąść na ławeczce i być gotowym na wejście w razie pożaru, na treningach młodego wspierać radą, podpowiedziami, doświadczeniem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Sądzę że zasługuje choćby na to by pokazać jak potrafi kierować obrona i tak po prostu - dawać spokój. Ryzyko jest żadne. Po konferencji przed meczem jestem przekonany, że Gula na niego postawi, wyraźnie to zasugerował. Co więcej, wydawało mi się że nie wykluczył roszad w obronie i ja bym się nie zdziwił jakby Frydrych usiadł na ławce, a Szota dostał swoją szanse. Regres formy Czecha jest nad wyraz wyraźny... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.08.2021 o godz. 15:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Gula go ceni - więc sądzę że widzi w nim atuty. Może właśnie ustawienie, szybkość i wyprowadzenie. Stawiał na niego w sparingach w tym Napoli bez kompleksów. Nie wiem czy Pan Frydrych należy do piłkarzy nie zdejmowanych z boiska, ale z utęsknieniem czekam na Uryge. Mam nadzieję że u Guli żaden piłkarz nie będzie miał monopolu na grę. Czy tak będzie się przekonamy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem na czym polegał jego brak kompleksów w grze z Napoli, jeśli w byciu niemiłosiernie objeżdżanym, zawaleniu bramki wraz z drugim Szotem i tym, że większość ataków Napoli szła naszą prawą stroną to tak, nie miał kompleksów. Generalnie wiadomo że to inna półka niż Stal Mielec, ale nie przeginajmy w drugą stronę. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Brawo dla Guli za danie szansy Kuvejliciowi. Zajebał beamkę identycznie jak z Rakowem Z trenerem żegnamy się pewnie w zimie, sugeruję zjechać z oczekiwaniami na 15 miejsce. Jako max. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|