|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
To znaczy że czego się spodziewasz? Że dostaniemy kasę, a loga Orlenu nie będzie na koszulkach? Czy Błaszczykowski nie będzie brał udziału w spotach jak Kubica. Że mamy się jako klub wstydzić takiego sponsora? Najbogatszej spółki w europie wschodniej? Alfa Romeo się nie wstydzi, a my się mamy wstydzić? I doić Orlen? Niektórym widzę słoneczko przygrzało za mocno... To, że taki Orlen w ogóle na nas jako klub spojrzał, podnosi nasz prestiż na rynku reklamowym o kilka pozycji. I sprawia że zaczniemy być postrzegani jako dobrze zarządzana spółka z perspektywami na przyszłość. Dla właścicieli i zarządu owacja na stojąco. A że grupce zaczadzonych politycznie przeszkadza że będzie lepiej dzięki firmie która wszystko musi robić źle to nie ma się co przejmować... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
2 lata i 6 miesięcy od upadku, Sarapaty, vanny Ly, pośmiewiska 40 milionów w plecy, słynnego przelewu, wynoszenia pieniędzy w reklamowkach. Byliśmy na ustach całej Polski. Możliwe że jutro też będziemy ale z innego powodu. Żeby to się tylko jeszcze zaczęło sportowo spinać |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To że mimo bardzo słabego sezonu na wielu poziomach pozyskaliśmy takiego sponsora to wielka rzecz. To że utrzymujemy starych też, ale dobrze żeby nie musieli się zastanawiać czy warto łączyć swoje marki z Wisłą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.06.2021 o godz. 22:25.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie wiem jak wam się podoba, że elementem umowy jest przedstawiciel Orlen Oil w Radzie Nadzorczej Wisły...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Whatever. Niech płacą. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Alleluja i do przodu! Az nabralem ochoty na hot-doga
![]() A teraz pomyslcie, w jakim gownie po uszy siedzielismy jeszcze 2-3 lata temu. Za kolejne 3 lata bedziemy grac w LM - zapisz to faken! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Karherop napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez R33 : 17.06.2021 o godz. 16:48.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Tropy prowadzą do starych Myślenickich biur ... i to nie będzie raczej informacja która miałaby nas specjalnie martwić |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mimo że jestem nie tylko z pod znaku Białej Gwiazdy, ale też tych mniejszych ośmiu, to dajcie spokój.
To chyba najlepszy sponsor od czasów TF i trzeba zrobić wszystko - to głównie do naszych właścicieli, by został z nami na kolejny rok, dając jeszcze więcej. Nikt kto nie chce, nie musi tankować na Orlenie itp. Brawo trio, brawo Orlen, teraz tylko grać a nie pałętać się, jak w zeszłej rundzie. /edit To jeszcze lepiej bo jest stabilność ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 17.06.2021 o godz. 15:49.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Żeby do zarządu nei dali jakiegos Czarneckiego , Suskiego albo innego Brudzińskiego , bo tego nie przezyje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Tutaj chodzi raczej o postac Kuby, gdyby nie on jestem pewien w 99%, że nie byłoby takiego sponsora.
Kuby krytykowanego i lżonego za cieszynke helmutowską. Napiszę tak samo jak po cieszynce: KUBA 1906% popracia! CHWD chorągiewkom Ja nie kumam jak gawiedź pisząca : "po tym nikt poważny do nas nie przyjdzie" moze tutaj w temacie swobodnie się wypowiadać i udawać, że nigdy takiego bełkotu nie spłodziła :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Z pewnością Kuba ma potencjał marketingowy, ale Wisła ma podobny jeżeli nie większy. Tylko nie może być kojarzona z przestępcami i od czasu wejścia trio nie jest. To wystarczylo żeby poważni sponsorzy zaczęli się nami interesować. Jak dobra gra wypełni stadion będzie jeszcze lepiej... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Kuba ma potencjal marketingowy Przecież mówili z dwa lata temu, że Kuba jest GWARANTEM sponsorów, gdyby nie on nie mielibyśmy 20% z tego co mamy.Tutaj chodzi o osobowość Kuby, a tymczasem całkiem niedawno znów musiałem czytać o sprawie z biletami na euro 2012. Jeśli Kuba uznał, że cieszynka jest właściwa to widocznie tak musiało być :] Zobacz jak tłumaczyłem wolfiemu jak dziecku w piaskownicy, że to nie będzie miało żadnego wpływu na bliską przyszłość. Sprawa polega na tym, że KUBA nie dał powodu do krytyki - o to mi chodzi, można było napisać co najwyżej, że "nie wypadało" i tyle, a nie jazda już z amatorką i wieszczenie upadku klubu, a przypomne, że tak było. Trzeba być wyrozumiałym i cierpliwym. Oczywiście poczynione działania nie są żadną gwarancją pójścia do góry, ale widać przynajmniej, że to dobre ruchy. Oby miały odbicie w rzeczywistości.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.06.2021 o godz. 10:42.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ja widzę chyba same plusy i to że jakimś papudrokom z płocka czy starozakonnym pęka teraz żyłka jest jednym z tych plusów |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|