|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Sprzedaży Aschrafa nikt nie planował więc cięzko tak od razu mieć gotowego piłkarza przynajmniej na podobnym poziomie.Jeśli chodzi o sparingi to nie przywiązuję do nich wielkiej wagi bo pamiętam jak rok temu Żylina nas zgwałciła przed startem ligi a potem te pierwsze mecze za Hyballi po przerwie wyglądały naprawdę fajnie.Wstrzymał bym się jednak jeszcze z kamienowaniem przynajmniej do zakończenia meczu z łęczną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Te dwa najbliższe mecze nic nie zmienią w kontekście mojej oceny Guli. Jak je wygra - dobrze, to minimum, którego możemy od niego wymagać. Jak je przegra, to potwierdzi moją niską ocenę swoich umiejętności.
Jeśli jednak je wygra, to dopiero kolejne mecze, a głównie te ze średniakami ligi jak np. Śląsk, żabole, Jaga pokażą czy ten chłop po tych wszystkich miesiącach rokuje cokolwiek na przyszłość, czy nie. A jak nie wygra obu tych najbliższych meczów, to mam nadzieję, że będziemy mieli tego pana z głowy i jego decyzje już nie będą dotyczyć naszej drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak je przegra, to chyba trzeba będzie go wyrzucić i ratować ligę. Jak je wygra, to raczej podsumuje się go po sezonie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, na pewno jeśli je wygra, to kupi sobie spokój. Może nawet do końca sezonu. Chodziło mi o to, że nawet jak wygra te mecze, to żebym mógł zmienić opinię na jego temat, to będę musiał zobaczyć jak gra i ugrywa coś ze średniakami ligi. Żeby było jasne - nie oczekuję samych zwycięstw kolejnych (po Łęcznej i BBT). Oczekuję dobrej postawy, ambitnej gry i pomysłów na tę drużynę w meczu z pozostałymi drużynami ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ciekawe co by było, gdybyśmy przegrali przed świętami z Bruk Betem. Byłoby więcej czasu, aby Gulę zwolnić i na spokojnie ściągnąć "strazaka".
![]()
"Proszę Państwa, niesamowita sytuacja! Właśnie dostajemy informację - gol na 2-2 dla Odense i to oznacza, że jeśli tam się nic nie zmieni, ze Wisła będzie grać wiosną w europejskich pucharach!"
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciągłe rozważanie w kontekście Wisły niejakiego wujka należy uznać za jawną prowokacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciekawe, że im więcej mija czasu od porażki wuja jako selekcjonera w oczach praktycznie całej futbolowej Polski, tym mniej pamiętamy jego wady, a w obliczu braku efektów pracy Guli zaczynamy w Brzęczku widzieć jakieś zalety.
Nie tędy droga. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O tym, że na Brzęczku się skończy pisałem dawno temu i potem mile się zaskoczyłem, gdy za Skowronka przyszedł Hyballa, a potem Gula. Obawiam się jednak, że nie mamy dużego wyboru, bo my najprawdopodobniej będziemy potrzebować strażaka, kogoś sprawdzonego. Teraz pytanie, czy Brzęczek będzie chciał strażakować, bo chyba liczy jeszcze na lepsze oferty (jakiś czas temu mówiło się o Legii) i nie chce mieć na koncie spadku. Bo my tu możemy wybrzydzać, a wcale nie jest powiedziane, czy ktoś będzie chciał przyjść.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtarzam.Brzęczka można było spokojnie wziąć po zwolnieniu Hyballi .Nie wierzę że odmówił by Kubie gdyby tylko był taki temat.Ja tylko przypominam że w obliczu tego czego dokonał jago zagraniczny następca jego pracy nie można oceniać jednoznacznie negatywnie.Styl gry był siermiężny ale wyniki całkiem dobre.Zazwyczaj jak przegrywał to nieznacznie-chyba tylko z Włochami różnicą dwóch bramek.Myślę że projekt Gula będzie forsowany nawet jeśli dalej będziemy balansować tuż nad kreską
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Miedzy innymi Włosi w drugim garniturze wyjaśnili Brzeczka z jego warsztatem. I co za różnica czy przegrywał nieznacznie czy znacznie jak nie dało się tego oglądać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No więc pytam czy za Sousy grali z polotem?Przecież to było takie męczenie buły że zęby bolały.Teraz to samo będzie przy Czesiu a wyniki Brzęczek miał niezłe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiem po co te dywagacje. Gula zostanie wyjebany tylko jeżeli pojawi się realne widmo spadku. W tym momencie cały czas jesteśmy nad kreską i dwa najbliższe mecze mogą nas umocnić na tej pozycji.
Trio nie poświęci Guli, bo byłoby to jednoznaczne z ośmieszeniem całej koncepcji i tak kulejącej "krakowskiej piłki". A jeśli chodzi o Brzęczka. Przy pierwszej sensownej okazji należy go zatrudnić, potem czym prędzej wyjebać i skończyć ten temat raz na zawsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
mamy od niedawna temayt o reprze , wiec skupmy się tutaj , na analizie warsztatu taktycznego i metodologii treningowej fachowca z Żyliny !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakby było nad czym się skupiać, to pewnie byłoby to robione.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 11.02.2022 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Może jeszcze wpływ fazy Wenus na formę Sadloka? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ty to masz wogle przerypane , bo przez ten czechosłowacki eksperyment nick masz spalony na forum na kilka lat conajmniej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie. Trener jest długodystansowcem i ma plan.
Najpierw wszystko przegramy, a na końcu wygramy w finale i zdobędziemy Mistrzostwo. Zaskoczymy wszystkich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W sumie brzmi jak plan wymyślony u nas w klubie...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
No widzisz to się nie dogadaliśmy . Myślałem ze tez jesteś zakochany w Brzęczku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nawałka by się przydał...
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że po meczu ze Stalą Mielec moderacja zmieni nazwę wątku na "Adrian Gula byłym trenerem Wisły"
Powód: blad stylistyczny
Ostatnio edytowane przez DemekMaciek : 12.02.2022 o godz. 16:57.
![]()
"Proszę Państwa, niesamowita sytuacja! Właśnie dostajemy informację - gol na 2-2 dla Odense i to oznacza, że jeśli tam się nic nie zmieni, ze Wisła będzie grać wiosną w europejskich pucharach!"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moderacja na tym forum reaguje dokładnie tak, jak włodarze naszego klubu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Najgorszy trener od co najmniej Teda Pawłowskiego. Żegnamy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panie Gula miej Pan jaja i odejdź. Co robiliście na obozie? Kondycyjnie gorzej niż na jesień a mentalnie nas nie ma. Odejdź Pan i to dziś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Długo się powstrzymywałem przed oceną Guli, ale to po prostu trener debil. W ciągu ostatnich lat nie było kogoś tak mało inteligentnego na ławce. Debil.
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
wierzyłem w słodkie ględzenie o długofalowym planie... tu nie ma żadnego planu... jest nieudaczna gula, która nie potrafi wydobyć z piłkarzy choć trochę ich potencjału - nie twierdzę, że to bogowie futbolu, ale do cholery nie są wcale gorsi od mielczan - wystarczyłoby wydobyć z nich choć 30% tego na co ich stać, a gralibyśmy na pełnym spokoju... tu jest do cholery ekstraklasa!!! Gula jest hamulcowym tej drużyny. Być może jest szansa, że to jeszcze kiedyś odpali, ale tu już na to nie ma czasu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Żegnamy. Dość tego
![]() |
|
|