|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
To przypomnę. Juz wczesniej jakieś 2 lata Kuba miał problem z podpisywaniem nowych kontraktów. Po licznych kontuzjach i rekonwalescencjach praktycznie nikt go juz nie chciał kontraktować w wiodących ligach Europy.. Amerykańce moze lubią przepłacać, ale nie biorą potencjalnych inwalidów tylko pełnosprawnych emerytów. Przypomnę też, że Kuba NIE PODAROWAŁ ale ZAINWESTOWAŁ (pożyczka to inwestycja z pewnym ryzykiem - jak sie biznes odbije, to można wycofać wkład, jak sie nie odbije, to jednak strata - z giełdą jest podobnie). I SKONCZCIE Z TYM PIER....NIEM, ŻE KTOŚ CIĄGLE OBRZUCA KUBĘ GÓWNEM. Zawsze i wszedzie będę podkreślał, że mam wielki szacun dla Kuby za to kim był, kim jest i co zrobił i osiągnął na boisku i w życiu. Ale ma też za paznokciami swoje wielkie ego. A może jest zbyt asertywny tylko Kuba jednak to nie święty obrazek i jak robi jakąś padakę, to trzeba mu to uzmysłowić. Jeśli chodzi o Hyballe, to generalnie nie byłem za jego zwolnieniem przez zawodników i "Legendy". Ale konflikt z TRIO przesądza sprawę i nic mi do tego. Nie mam wiedzy, ani decyzji. I wiedzy nie ma NIKT z postronnych !! Bo gównoprzecieki od kopaczy i pismaków są nic nie warte. Kibice są sterowani niczym motłoch przez TVP. Pytanie tylko, kto steruje Ale to, co odpier...lił Kuba po bramce z Lechem, to zwykła piaskownica, która nie przystoi komuś, kto chce być "na poziomie". Tak może zrobić kopacz, ale nie piłkarz i współwłasciciel. Dlatego uważam, że Kuba powinnien sobie dać spokój z szatnią i zacząć dyrygować z gabinetu. Ale to przecież tylko moja opinia, a Kuba zrobi, jak sam uważa ![]()
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|