|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Dla mnie sprawa Brzęczka i Sobola jest smutna. Pan Jerzy nie ma żadnych kwalifikacji, żeby być dyrektorem sportowym, a jako trener, poza fuchą od Bońka, ma dokonania nie większe od Rumaka. Sobol to wojownik, nasza legenda, ale obawiam się, że z trenerki niewiele wyjdzie. Będzie jak ma być, ale wolałbym, żeby trio zarządzające klubem, miało jakiś pomysł poza sięganiem po wujków i byłych pracowników klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Jak ma byc Brzeczek to juz lepiej by nikogo nie bylo |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak to już napisano: Jak ma być Brzęczek to jak najszybciej, żeby potem jak najszybciej go z hukiem wyp...olili
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Po tej żenadzie z przeciekami,brakiem reakcji na wywiad Carlosa,cieszynką Kuby to niech już będzie Brzęczek. Jeden z lepszych trenerów w Polsce. Kuba też go szybko nie wywali.Nie trzeba będzie płacić kolejnemu trenerowi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Nie trzeba będzie płacić - ale że za darmo będzie to robił? Kuba go szybko nie wywali - oj tu się zgadzam i jeszcze bardziej jestem przerażony ))))))
Ostatnio edytowane przez rafkur : 11.05.2021 o godz. 08:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja myślę, że dalej pójdziemy w opcję zagraniczną - ale oby ze znacznie lepszym rozeznaniem sprawy..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Tak sobie z tego wujka Jurka żartujemy, ale rzeczywiście po ostatnich publikacjach prasowych wydaje mi się, że jeśli przyjdzie, to jako dyrektor sportowy i do czasu aż nie złapie gdzieś fuchy za fajne pieniądze (co jest mało prawdopodobne, nawet jeśli, to po paru miesiącach wróci).
Ostatnio edytowane przez czaro : 11.05.2021 o godz. 09:25.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Panie, a komu przez chwilę nie żarło? Żarło Stolarczykowi, Skowronkowi, Hyballi, Sobolewskiemu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już kolega napisał o ty komu nie żarło, ale w przypadku Legii warto przypomnieć, ze czarną robotę wykonał wcześniej kto inny i oczywiście zagrały transfery Hasiego. Problemy zaczęły się, kiedy zmienili się zawodnicy, co pokazuje tylko dobitnie, że nikt bicza z piasku nie ukręci. Na dłuższą metę polegnie tu każdy trener, jeśli nie będzie z kim pracować. W tej chwili iIsła jest zbieraniną. To nie znaczy, że niektórzy zawodnicy nie odnajdą się w przemodelowanej drużynie. Po prostu podejmijmy decyzję, co chcemy grać i potem uzupełnijmy skład o zawodników o odpowiednich charakterystykach. Krakowska piłka z Plewko, Żukowem i Saviciem nie ma senso. Za to już Plewka czy Żukow z bardziej usposobionymi ofensywnie kolegami już tak. Jeśli zechcemy grać jak za Hyballi, dokupmy zawodników, którzy będą czuli się w tym systemie, jak ryba w wodzie, a nie starajmy się grać z konieczności gośćmi, którzy się do tego nie nadają.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, zobaczymy jak mu pójdzie, przecież nie upieram się, że ten Magiera to drugi Guardiola.
A w naszym kontekście to on nigdy nie był, a teraz tym bardziej nie będzie rozpatrywany, więc tak sobie podrzuciłem temat. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ja pamiętam ze Magiera wymiatał w lidze czy to z Sosonowcem czy Legią. Poległ w puchara i dlatego go Legia zwolniła. Potem zajął się reprezentacjami młodzieżowymi chyba
2016 Zagłębie Sosnowiec 2016â2017Legia Warszawa ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To też w dużej mierze będzie zależało od tego, jaka kadrę mu zapewnią i jakie mają ambicje.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 11.05.2021 o godz. 13:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam Jazdzynski w wywiadzie mówił że tą akcję sponsoruje z prywatnych srodkow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
skoro igrzysk nie moga nam dać piłkarze to da je własciciel, czego nie rozumiesz
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jeszcze co do zatrudnienia Hyballi: nie wiem skad ten mit, powatarzany w różnych watkach, że człowieka da się sprawdzić tylko w praniu, i że tak naprawde wcześniej to nie było szans nic a nic sie dowiedziec ponadto czy jest mrukiem czy gadułą.
W normlanym biznesie managerów nie zatrudnia sie, a potem w praniu sie sprawdza kim są. Ryzyko zatrudnienia człowieka który niszczy relacje jest zbyt duże by sprawdzać w praniu. Świat sobie z tym poradził: robi się testy, wprowadza sytuacje stresowe, i nie pozwala opowiadać jak rozwiazać problem tylko trzeba to zrobić. Wiadomo, że to nie ma 100% skuteczności ale wariatów odsiewa, jakim cudem my nie odsialiśmy wariata ? Grunt spod nóg Skowronka osuwał się długo, było miejsce i czas by zrobić właściwa rekrutację i nie zatrudnić kogoś z kim sie nie da pracować, jak wszyscy teraz mówią ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 11.05.2021 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
W gwoli ścisłości pogonił nas 3-0. W Płocku zrewanżowaliśmy się z 3-1.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, ok. Dzięki.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
marzy mi się trener Brosz. w Gliwicach i Zabrzu stworzył ciekawe zespoły z praktycznie niczego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z miejskich pieniędzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A to one mają jakąś większą wartość od tych z sektora prywatnego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Reprezentuję tylko i wyłącznie siebie, nie płakałem po porażce z WP i nie będę witał z entuzjazmem trenera, który zajął 12 miejsce (19/20), a teraz w dużej mierze przyczynił się do 13 miejsca, które najpewniej zajmie na koniec WP.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, jest ich więcej, bo sektor prywatny racjonalniej liczy (swoje) pieniądze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Oczywiscie reakcja Hyballi kuriozalna ale trudno się chyba skupić na byciu piłkarzem jak sie lata po sponsorach ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Kolejny raz, w wydawałoby się coraz rozsądniej zarządzanym klubie, wygrywa patologia.
No ale nic. Najważniejsze, że niedługo będzie można sobie poskandować "RADEK SOBOLEWSKI" i "KUBA BŁASZCZYKOWSKI". Czarna koszulka "Wierność" i te sprawy. Rzygać się chce.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 14.05.2021 o godz. 14:09.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oczywiście, że racjonalnie liczył swoje pieniądze. Pieniądze na Wisłę traktował jako pieniądze na własną rozrywkę, nie inwestycję, a na dodatek... on ich wcale Wiśle nie dawał, tylko pożyczał. A na koniec jeszcze trochę się pobawił a conto wierzycieli klubu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|