|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
LUCJUSZ
ja tam lubie twoje posty , bo chociaz nie jesteś najinteligentniejszy co prawda , to jednak nie całkiem debil, a duże ce..... cie zaangażowanie emocjonalne myśle że wywodzisz sie nie z zaciągu nie jak wielu studentów, korposzczurów itp którzy zainteresowali sie modną Wisła Cupiała , lecz jeszcze z tzw szalikowców, kto wie może na wyjezdzie byłeś ? co prawda nie z bandą ale zawsze tak wieć mimo wszystko pisz dalej i pozwól pisać innym ![]() ps drwiny z Kuby sa nieco niesmaczne zwłaszcza w sytuacji w której jednak zrobił to co zrobił, ale jednak między wierszami coś tam czasem przemycałem , widać zbyt subtelnie jak na Cb ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Co do najinteligentniejszy i debila, wstawie tylko to bo nawet nie chce mi się odnosić do tego bełkotu, w każdym poście sam orasz siebie mądralo:
Korposzczurki Dobre, nawet jakiś bełkot o szalikowcach - nic z tych rzeczy rudy dziamdziaku.heh do takiego dziamdziaka pasuje tylko: "Krytyk i eunuch z jednej są parafii Obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Kompromitacja Kuby :/ Hyballa ekspertem i ty coś o inteligencji śmiesz wspominać? EDIT: Jak dalej nic nie kumasz to podpowiem ci: to nie Ogryzek zwalnia Hyballę.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 07.05.2021 o godz. 13:01.
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|