|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Nasze problemy to ciężki charakter trenera. Ok. Ale to nie jedyne nasze problemy. Bo kolejnym ( a w mojej opinii pierwszym) problemem jest posiadanie kiepski, leniwych piłkarzy.
Koźmiński ich ośmieszył na MAXA. Nie narzekają na ciężkie treningi, ale żeby trenować w przerwie na kadrę na dużej intensywności xD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wymień proszę tych leniwych piłkarzy? Chyba wszyscy tacy JUŻ powędrowali na trybuny. (Sadlok czy Bury to jego ulubieni piłkarze, więc na pewno nie leniwi - to dla Drozda który szuka w Sadloku powodu "zwolnienia" Hyballi) Nie przez PIŁKARZY jesli, wyleci to wyleci Hyballa. Proszę nie lać "wody" " ![]() Mnie też się podobały słowa Papszuna, ale NIKT nie narzeka na warsztat Hyballi czy na ciężkie treningi. Więc po co ten cytat? Dla - bez urazy - idiotów? Tak, nie podoba mi się konflikt Hyballa - Trio. Ale to ten konflikt jest głównym problemem, nie ci "mityczni" leniwi piłkarze. btw Jak wiadomo nie jest fanem "brodacza" ale wg mnie zostanie On na następny sezon. Tak że proszę bez płaczy co poniektórych ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
A wg mnie ten konflikt TRIO-Hyballa w dużej mierze może brać się z charakteru trenera ale też w niemałej części z dziwnego układu Kuba piłkarz i właściciel oraz z wyżej cytowanych przez Koźmińskiego NARZEKAŃ PIŁKARZY NA INTENSYWNOŚĆ. btw Ja z kolei wcale jakimś wielkim fanem hyballi nie jestem. jednak od 10 lat czekałem na trenera, który wprowadzi dużo wyższą intensywność i konkretne zasady dla piłkarzy - to jak na złość są problemy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
btw O niekoniecznie dobrej sytuacji gdzie Kuba jest piłkarzem w szatni i jednocześnie właścicielem pisałem jak był zwalniany Skowronek. No ale Skowronek to "parodysta" więc podobno nie miało to znaczenia. Teraz ma. A niestety miało wtedy i ma teraz. A że Hyballa nie jest dyplomatom... no to klops gotowy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Jakiś troll pierdnął że Kuba odpuścił na treningu i ty to bierzesz na poważnie.Weż się jeszcze podpisz pod tym... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|