The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2021, 19:04
W dalszym ciągu rozwala mnie ten hyballizm. Fakty są, że facet punktuje bardzo słabo, gra wygląda tragicznie i z każdym meczem coraz gorzej wyglądamy w ataku. Skład mamy spokojnie na środek tabeli i niejeden trener by taki wynik z tą drużyną osiągnął, a idealny i szczęśliwy dla nas trener by nas wprowadził np do pucharów, dzięki czemu możnaby za jednym pociągnięciem zarobic na pucharach i wypromowac pilkarzy na odsprzedaż, więc śmieszne gadanie typu co by nam dał wynik ponad jest wlasnie tylko tym - smiesznym gadaniem Moze i Hyballa wie jak powinien grac idealny zespol, ale ja mam wrazenie, ze facet ma problem z doprowadzeniem druzyny na ten pułap. Wcale nie jest powiedziane, że w przyszłym sezonie byłoby lepiej. Mogło by byc gorzej. Patrzac na jego konfliktowy charakter (tak, umiejętnosci interpersonalne to tez umiejętności) roznie może z tym być. Kuba w nie jednym klubie profesjonalnym grał, nawet w Borussii u Kloppa ( ktory de facto jest wielkim przyjacielem dla swoich piłkarzy), wiec jesli uznał, że Piotruś przegina pałę swoim jestectwem to ja mu ufam bardziej niż jakiemuś Niemcowi. Są lepsi trenerzy dla nas na rynku niż mr 1,2 pkt w meczu. Moim zdaniem jesli to koniec tej przygody to nie ma po kim plakac. A jesli dostanie szanse w nastepnej rundzie to trzymam kciuki zeby tego nie spierdzielił tak jak obecnej rundy.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 04.05.2021 o godz. 19:07.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów