krysztal napisał(a):

|
Odezwał się.A nie rozumiesz że Hyballa ani mnie ziębi ani grzeje tylko śmiac mi się chce z takich ekspertów jak ty czy ten skarabeuszek który teraz skleił pi.de i siedzi cicho a jeszcze 5 miesięcy temu bredził że kadra mamy bardzo dobrą tylko trener nie umie wykorzystać jej potencjału?No to Hyballa wykorzystał.Pierd..isz coś o dybaniu na jego głowę.A co to niby ktoś z forum może zająć jego miejsce?Nie da się z wami normalnie rozmawiać bo jak ktoś nie mówi dobrze o Peterze to chce jego głowy.Można mówić tylko dobrze albo wcale.
|
Taa anie cię ziębi ani grzeje ale wymyślasz pod jego adresem tak debilne zarzuty że pusty śmiech ogarnia...
No i kadrę mamy nie najgorszą, brakuje tylko kogoś do strzelania bramek. Oczywiście pod warunkiem że wszyscy chcą grać. Pokazały to pierwsze mecze na wiosnę, dobitnie pokazały. Niestety potem pojawiła się teoria, że treningi są za ciężkie, brodaty troll brzydko się odzywa, nazwał kogoś zerem. No w głowie się nie mieści. I część grajków postanowiła udowodnić że oni będą się opierdalać, a winny będzie Hyballa. Przy wsparciu pismaków i takich ekspertów jak ty może im się udać...
Ja mam nadzieję że się nie uda i grupka płaczących dywersantów pójdzie w siną dal, a w Wiśle zostaną ambitni, którym chce się zapieprzać na treningach i podnosić swoje umiejętności, bo z Hyballą mają taką szansę.
ps. Nie musisz mówić dobrze wystarczy żebyś nie bredził. Spadek w pro junior to wina trenera? Walnij sobie baranka, tylko wybierz solidne drzewo ...