Cycu napisał(a):

|
Właśnie się działo, płacąc kilku trenerom na raz nie wzmocnisz zespołu dobrym piłkarzem, bo Cię na niego nie stać ani nie spłacisz szybciej długów z przeszłości jak w naszym przypadku. Wszystko jest ze sobą powiązane.
|
Nie do końca, możesz wydać 400k euro i dostać coś w stylu Savica, czyli więcej szkodzi niż przynosi pożytku. Zakup droższego piłkarza nic nie gwarantuje.
zibi7 napisał(a):

|
Cycuś, przez decyzje trenera płacimy takim piłkarzom jak Chuca, Carlos, Wachowiak za samo uczestnictwo w treningach. Pan Chuca ma jeszcze rok ważny kontrakt i co ty na to?
|
Ci zawodnicy to błędy poprzedników - każdy ma swojego Mitrovica. Z tego co pamiętam Hyballa zaklepał Kone i Mawutora, ale obaj na pół roku, tak więc póki co wtopy nie ma. Medved to wymysł naszego "skautingu".
wolfy napisał(a):

Ja w ogóle jestem dziwny bo broniłem Kiko, Stolarczyka, Skowronka i teraz Hybali. Uważam że wina jest w materiale piłkarskim.
Poza tym zamiast utrzymywać pięciu (?) trenerów może lepiej dać na kontrakt przyzwoitego napastnika? Gwarantuję że średnia punktowa podskoczy.
|
wolfy za długo odpoczywałeś, troche nie na czasie. Obecnie utrzymujemy dodatkowo "tylko" JEDNEGO trenera, poza tym, transfer gotówkowy czy wysoka pensja nie jest 100% gwarancją czegokolwiek, więc byłbym ostrożny z takimi deklaracjami.