|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja na końcu byłem za zwolnieniem Skowronka i teraz nie bronię Hyballi. Bo coś się popsuło i nie jestem przekonany, że warto naprawiać. Jednocześnie nie kibicuję zwolnieniu Hyballi, bo nie jestem przekonany, że czeka nas cokolwiek lepszego niż to, co mielibyśmy z Hyballą naprawiać.
Nota bene nasz trener podobno powiedział dziś, że największą przyjemność sprawa mu gra w meczach Starzyńskim, Szotem i Brodą. Zwłaszcza Broda musi mu dostarczać dużo radości. I podobno dodał, że starsi zmęczeni, a młodzi go kochają. To przepraszam, po co wystawia tych starszych przemęczonych? Nie wiem, czy wobec tego, że klub zaczął urabiać publikę pod zwolnienie trenera, trener nie zaczął jej urabiać pod swoje odejście.
Ostatnio edytowane przez czaro : 30.04.2021 o godz. 18:00.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
może to zagranie, żeby ten zgodził się zostać w Wiśle bo były plotki, że mu do tego daleko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
No, ale podobno... ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No i? Jest gdzieś tam, co wg. ciebie podobno powiedzial?
![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hm? Przecież powiedział, że dobrze mu się pracuje z młodymi i że przyjemność sprawia mu "gra z Szotem, Starzyńskim i Brodą". Przecież nie chodziło mu o to, że gra nimi w fifie, albo gra z nimi w pokera, prawda? I skoro dobrze mu się z kimś pracuje, to znaczy, że ten ktoś współpracuje i ma dobre nastawienie (w kontraście do drugiej grupy, "starszych", którzy pojawili się w tej wypowiedzi).
Także nie, trener Hyballa nie powiedział wprost, że młodzi zawodnicy go kochają, ale chyba nie myślałeś, że cytuję, chyba zrozumiałeś, że to skrót myślowy i to z lekką ironią. Jeżeli nie zrozumiałeś, to teraz Cię o tym zapewniam i przepraszam, jeśli wprowadziłem Cię w błąd. Nie przeinaczyłem wypowiedzi, którą komentowałem, a tę dyskusję uważam za niepotrzebną, nie ma związku z tematem.
"To sprawia mi największą przyjemność - gra z Szotem, Starzyńskim, Brodą - to jest przyszłość klubu". Jeżeli tłumacz się pogubił, to ok, mój komentarz jest bezprzedmiotowy. Ale też moje wytknięcie tego Brody było ot tak przy okazji i na marginesie i naprawdę nie miało wielkiego znaczenia dla oceny Hyballi i kwestii jego dalszej obecności w Wiśle. Nawet gdyby powiedział, że cieszy go, że Broda jest graczem pierwszej drużyny, to też nie płonąłbym świętym gniewem. Może gdybym zamiast "nota bene" użył poprawnego w tym kontekście "a propos" byłoby jaśniej, chociaż wątpię, żeby to akurat wprowadziło Was w błąd.
Ostatnio edytowane przez czaro : 30.04.2021 o godz. 18:55.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Trener akurat kompletnie nie wyskoczył dzisiaj z niczym wielce kontrowersyjnym, do czego można by się przyczepić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Uważam, że zwykle piszesz z sensem, ale tutaj akurat kompletnie nie trafiłeś ze swoim sarkazmem i teorią o jakimś urabianiu kogokolwiek. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|