The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2021, 15:22
Jeżeli faktycznie Zarządowi nie po drodze z Hyballą to warto sobie odpowiedzieć co jest tego powodem :

A. Zajechanie fizyczne zespołu
B. Trudny charakter i relacje z zespołem
C. Niewpuszczanie Kuby lub wpuszczanie na kilka minut.
D. Wszystkiego po trochu .

Jeżeli głównym powodem jest C lub D to niestety ale najlepiej zrobiłoby klubowi oraz drużynie, a także samemu Kubie gdyby zawiesił buty na kołku i usiadł w loży.

Powtórzę zanim rzuci się na mnie pół forum : szanuję Kubę i doceniam co zrobił bo bez niego Wisła nie przetrwałaby ale niestety będę powtarzał cały czas, nie jest normalną sytuacją kiedy piłkarz jest podwładnym trenera i jego przełożonym . To nie ma prawa się udać choćby było setki zapewnień Zarządu, trenera , piłkarzy , że dla nich ta sytuacja jest ok.

Jestem przekonany , że jak trener cokolwiek zarządza co może nawet w małym stopniu nie spodobać się piłkarzom to wzrok pada na trenera a potem na Kubę .

Nie twierdzę , że powodem słabej gry i zamieszania z Hyballą jest obecność Kuby w szatni natomiast jego obecność będzie rodziła zawsze spekulacje i dodawała "smaczku".
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów