|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jeżeli faktycznie Zarządowi nie po drodze z Hyballą to warto sobie odpowiedzieć co jest tego powodem :
A. Zajechanie fizyczne zespołu B. Trudny charakter i relacje z zespołem C. Niewpuszczanie Kuby lub wpuszczanie na kilka minut. D. Wszystkiego po trochu . Jeżeli głównym powodem jest C lub D to niestety ale najlepiej zrobiłoby klubowi oraz drużynie, a także samemu Kubie gdyby zawiesił buty na kołku i usiadł w loży. Powtórzę zanim rzuci się na mnie pół forum : szanuję Kubę i doceniam co zrobił bo bez niego Wisła nie przetrwałaby ale niestety będę powtarzał cały czas, nie jest normalną sytuacją kiedy piłkarz jest podwładnym trenera i jego przełożonym . To nie ma prawa się udać choćby było setki zapewnień Zarządu, trenera , piłkarzy , że dla nich ta sytuacja jest ok. Jestem przekonany , że jak trener cokolwiek zarządza co może nawet w małym stopniu nie spodobać się piłkarzom to wzrok pada na trenera a potem na Kubę . Nie twierdzę , że powodem słabej gry i zamieszania z Hyballą jest obecność Kuby w szatni natomiast jego obecność będzie rodziła zawsze spekulacje i dodawała "smaczku". |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|