|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No i co, Hyballa już do wywalenia?
Od kilku meczy widzimy doslownie to samo co za Skowronka. Ja mam tylko pytanie do niejakiego drozda, dalej twierdzisz, że na taką Wisłę będzie chodził cały stadion bo prawdziwy koneser umie docenić kunszt trenerski i piłkarski drużyny, a niekoniecznie patrzy na wynik? Bo dla prawdziwego konesera liczą się emocje? No może się liczą, tylko u nas sa same emocje takie, że ....ica strzela czlowieka... I tradycyjnie, trenera bym zostawił, niech zbuduje w zgodzie ze swoją wizją i z poparciem zarządu swój klub, a tych kopaczy, którzy się dossali do Wisły niczym Sharksi bym wypierdalał do skutku, aż się nauczą profesjonalizmu i tego kto rządzi. Bo odnosze wrażenie, że jak chcą to umieją zajebiście grać, nieważne, czy to Skowronek, Stolarczyk czy Hyballa, ale nagle lapią focha i mają w chuju trenera i klub. Bo jak coś nie idzie to latwiej z trenera zrobić pokrakę niż skupić uwagę na sobie i zacząć zapierdalac na wyniki. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|