|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Jakbyś miał kłopot z czytaniem ze zrozumieniem, a widzę, że masz to napiszę wprost, że Frydrycha oceniam całościowo POZYTYWNIE, ale to nie koliduje u mnie z trzezwą oceną w przypadku keidy gra padakę jak w ostatnim meczu. Poza tym Klemenz jest 100% lepszy od Urygi i obawiam się, że już niebawem się o tym przekonamy, tak więc śpieszmy się kochać przewracającego się o własne nogi Urosa (jest na YT film, gdzie w podobnej sytuacji stracił piłkę) bo niebawem zastąpi go Alan :]
PS: O Hebercie pisałem prosto i zwięźle bez elaboratów bo tutaj niema co roztrząsać: jak na nasze warunki GENIALNY obrońca, najlepszy od czasów... Marcelo ? Klasa wyżej niż Frydrych ![]() Ja brne ? Chcesz oszukiwać oczy czy głowę ? W nic nie brnę, pisze o faktach: podał dwa razy pod nogi przeciwnika w naszym polu karnym - bramka z karnego czy to, że nie był ostatni a 30cm dalej nie cofnie tych czynów.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 24.03.2021 o godz. 00:34.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|