|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bardzo ważna wygrana, pod każdym względem. Mniej punktowym, bardziej mentalnym, do tej pory raczej broniliśmy wyniku i nie zawsze się udawało, po takim meczu zespół poczuje, że nigdy nie jest za późno żeby walczyć o zwycięstwo. I czyja to zasługa? Połowa forum powinna sobie czytać pomeczową wypowiedź Sobolewskiego raz za razem, aż zrozumie jak bredziła przez ostatnie lata.
Myślałem, że Rafał Boguski po tym co zrobił będzie zbierał zasłużone gratulacje w każdym pomeczowym wpisie od tych którzy rozumieją jego walory jako piłkarza i przeprosiny od pajaców którzy sobie z niego dworowali, a tu widzę większość przechodzi nad dzisiejszym wydarzeniem do porządku dziennego. Czepianie się Savica jest istotniejsze, no k..... w głowie się nie mieści. Boguś w 10 minut wygrał nam przegrany mecz, praktycznie sam . Ten sam Boguś który swoim zagraniem w Zabrzu pół roku temu przypieczętował nam utrzymanie w lidze, kolejne wyniki pokazały że gdyby nie tamta bramka mogło być różnie. Facet dobiega 40 a jak na naszych boiskach pojawi się zagranie którego nie powstydziliby się na żadnym stadionie to jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że jego autorem jest właśnie Rafał Boguski, Wiślak od kilkunastu lat który przeżył w klubie największe wzloty i najniższe upadki, zawsze trzymając poziom. Czy tym meczem, przedłużył sobie kontrakt? Oby tak, jeżeli jeszcze ma zdrowie do trenowania, bo oddawanie gdziekolwiek takiego zawodnika to głupota. Natomiast jeżeli postanowi powiesić buty na kołku to klub powinien zrobić wszystko żeby przy Hyballi zbierał trenerskie doświadczenia, a potem przekazywał je kolejnym pokoleniom Wiślackiej młodzieży. Powodzenia w dalszej karierze Panie Boguski, nic Pan już nie musisz, ale wszystko możesz !!! Reszta w tym meczu jest milczeniem... ps. Jakiś czas temu ktoś chcąc mi dopiec, ogłosił wszem, że ja to mam w domu ołtarzyk Boguskiego. Otóż ja nie mam, ale tak jak już pisałem, WISŁA POWINNA SIĘ O TAKI POSTARAĆ obok ołtarzyka Brożka, Głowackiego i wielu innych którzy byli przed nimi... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|