|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wisła w sprawie tego oszusta wykazała daleko idącą cierpliwość i empatię i jeżeli teraz komuś pojawia się w głowie myśl "wina jest po obu stronach" to jest to dokładnie tak samo kretyńskie jak obwiniać kaczyńskiego, że gównażeria upodobała sobie jego dom do robienia awantury. Widocznie jak się utraci kontakt z rzeczywistością to w każdym aspekcie. Ale kogo Ty z Marzeną porównujesz?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.02.2021 o godz. 21:38.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ktoś tyko ten co powtarza bzdury które dałem za przykład. Tak bijący jak pobity brali udział w bójce. Ktoś kto nie widzi między nimi różnicy utracił kontakt z rzeczywistością, czy zdaje sobie z tego sprawę czy nie...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A propos cymbałów- nie udało ci się zauważyć, że odnosiłem się głównie do formy, nie treści posta? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do niczego się nie odniosłeś tylko jak powyżej próbujesz prowokować do pyskówki, żeby później płakać nad formą. W temacie nieadekwatnym zacząłeś polityczne wynurzenia i zamiast zamilknąć i przeprosić to brniesz. Skończ. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od początku moje wpisy to off-top, w dodatku żartobliwy. Nawet za posty na forum klubowym wpada 60gr? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|