The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2021, 18:55
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
A jednak bolało. Lepiej skomentuj swoją paplaninę o niebotycznych możliwościach finansowych. Nie szukam żadnego adresu, pisałem to w przenośni, zobacz lepiej co się dzieje na shoutboxie. Nie dziwi mnie twoje myślenie i kolejna durna odpowiedź, już wypowiedziałeś się w kwestii finansów i to wystarczy.

Obrońca Alana i Buksów się znalazł. Wniosek można wyciągnąć prosty: przekładasz piłkarzy ponad klub - u mnie jest zupełnie ODWROTNIE.
Ale przyznaj się, że głosowałeś na PiS. Twój styl pisania jest identyczny z madkami i typami wrzucającymi obrazki powstałe 5 minut wcześniej w paincie, gdzie premier i Kaczyński otoczeni są aureolą, a mem opatrzony opisem, twierdzącym, że są mężami stanu.
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 06.02.2021, 19:38
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Ale przyznaj się, że głosowałeś na PiS. Twój styl pisania jest identyczny z madkami i typami wrzucającymi obrazki powstałe 5 minut wcześniej w paincie, gdzie premier i Kaczyński otoczeni są aureolą, a mem opatrzony opisem, twierdzącym, że są mężami stanu.
O i jest mój funfel sprzed kilkunastu miesięcy ASkeczap - kiedyś coś tam lekka sprzeczka była o umiejętności jakiegoś piłkarza - "dobrze ułożona noga" Hugo Videmonta ? To było to ?

Muszę cię zmartwić - jestem i byłem zagorzałym przeciwnikiem pisu ZANIM to było modne, zanim zostaliście przekupieni kiełbasą "przynajmniej pis coś daje bo PEŁO nie", dawno już to pisałem w temacie politycznym za co zostałem zlinczowany przez "narodowców" psioczących na lewaków Tak więc strasznie niecelny strzał. Już dawno tutaj krytykowałem rozdawnictwo, obiboków, zakaz handlu w niedzielę itd

Nie rozmywaj prosze tematu. Aha ciebie też ustrzeliłem jak WHITESTAR bo palnąłeś jakąś głupotę, ale nie chce mi się kopać co tam za bzdury pisałeś askeczupie- tak wiem inny masz nick.

KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Jakbym wrócił do jesieni 2018 r. i wysypu obrońców Marzeny.
co masz na myśli? Przecież 99,9% społeczeństwa dało się nabrać i zawierzyła kłamstwom, nawet wolfy to przyznawał. Tylko osoby ściśle powiązane z klubem lub mające bardzo dobre i wiarygodne przecieki mogli być tym 0,01%
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.02.2021 o godz. 19:41.

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 06.02.2021, 21:01
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
O i jest mój funfel sprzed kilkunastu miesięcy ASkeczap - kiedyś coś tam lekka sprzeczka była o umiejętności jakiegoś piłkarza - "dobrze ułożona noga" Hugo Videmonta ? To było to ?

Muszę cię zmartwić - jestem i byłem zagorzałym przeciwnikiem pisu ZANIM to było modne, zanim zostaliście przekupieni kiełbasą "przynajmniej pis coś daje bo PEŁO nie", dawno już to pisałem w temacie politycznym za co zostałem zlinczowany przez "narodowców" psioczących na lewaków Tak więc strasznie niecelny strzał. Już dawno tutaj krytykowałem rozdawnictwo, obiboków, zakaz handlu w niedzielę itd

Nie rozmywaj prosze tematu. Aha ciebie też ustrzeliłem jak WHITESTAR bo palnąłeś jakąś głupotę, ale nie chce mi się kopać co tam za bzdury pisałeś askeczupie- tak wiem inny masz nick.
Pomyłke odnośnie piłkarza mi wypominasz? Dobra

https://wislakrakow.com/forum/showth...34#post1542834

Mordo weź
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 06.02.2021, 21:27
Pomyłke odnośnie piłkarza mi wypominasz? Dobra

https://wislakrakow.com/forum/showth...34#post1542834

Mordo weź
haha przecież Ty nawet ironii nie rozumiesz, podobnie jak przenośni WHITE*STAR, synek weź... nie zaczepiaj mnie już proszę.

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 06.02.2021, 21:34
Ja głosowałem i co to zmienia? Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to się chłopie nie ośmieszaj.

Wisła w sprawie tego oszusta wykazała daleko idącą cierpliwość i empatię i jeżeli teraz komuś pojawia się w głowie myśl "wina jest po obu stronach" to jest to dokładnie tak samo kretyńskie jak obwiniać kaczyńskiego, że gównażeria upodobała sobie jego dom do robienia awantury. Widocznie jak się utraci kontakt z rzeczywistością to w każdym aspekcie.

KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Jakbym wrócił do jesieni 2018 r. i wysypu obrońców Marzeny.
Ale kogo Ty z Marzeną porównujesz?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.02.2021 o godz. 21:38.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 06.02.2021, 21:49
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ja głosowałem i co to zmienia? Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to się chłopie nie ośmieszaj.

Wisła w sprawie tego oszusta wykazała daleko idącą cierpliwość i empatię i jeżeli teraz komuś pojawia się w głowie myśl "wina jest po obu stronach" to jest to dokładnie tak samo kretyńskie jak obwiniać kaczyńskiego, że gównażeria upodobała sobie jego dom do robienia awantury. Widocznie jak się utraci kontakt z rzeczywistością to w każdym aspekcie.

Ale kogo Ty z Marzeną porównujesz?
O człowieku, jak ty możesz mówić, że ktoś kontakt z rzeczywistością stracił.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.02.2021, 22:27
O człowieku, jak ty możesz mówić, że ktoś kontakt z rzeczywistością stracił.
Nie ktoś tyko ten co powtarza bzdury które dałem za przykład. Tak bijący jak pobity brali udział w bójce. Ktoś kto nie widzi między nimi różnicy utracił kontakt z rzeczywistością, czy zdaje sobie z tego sprawę czy nie...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 06.02.2021, 23:08
Nie ktoś tyko ten co powtarza bzdury które dałem za przykład. Tak bijący jak pobity brali udział w bójce. Ktoś kto nie widzi między nimi różnicy utracił kontakt z rzeczywistością, czy zdaje sobie z tego sprawę czy nie...
Co, jeśli ten, który rozpoczął bójkę dostał w cymbał?

A propos cymbałów- nie udało ci się zauważyć, że odnosiłem się głównie do formy, nie treści posta?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 07.02.2021, 00:10
Co, jeśli ten, który rozpoczął bójkę dostał w cymbał?

A propos cymbałów- nie udało ci się zauważyć, że odnosiłem się głównie do formy, nie treści posta?
Jak to co? Pstro...

Do niczego się nie odniosłeś tylko jak powyżej próbujesz prowokować do pyskówki, żeby później płakać nad formą. W temacie nieadekwatnym zacząłeś polityczne wynurzenia i zamiast zamilknąć i przeprosić to brniesz. Skończ.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 07.02.2021, 00:28
Jak to co? Pstro...

Do niczego się nie odniosłeś tylko jak powyżej próbujesz prowokować do pyskówki, żeby później płakać nad formą. W temacie nieadekwatnym zacząłeś polityczne wynurzenia i zamiast zamilknąć i przeprosić to brniesz. Skończ.
Olisadebe przeproś za Jedwabne!

Od początku moje wpisy to off-top, w dodatku żartobliwy. Nawet za posty na forum klubowym wpada 60gr?
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.02.2021, 12:19
Ja pier..le....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów