wiesniak842 napisał(a):

|
Tak, jasne. Przeciez jakby Czerczesow czy Bjelica nie trafili do Polski to nawet nie wiedzialbys kto to jest i kogo trenowali. Wszystko jest lepsze od PMS, odbija to sie dobitnie na liczbie trenerow PMS pracujacych poza Polska. Wszystkich wszedzie rozchwytuja, sami fachowcy kuerwa jego mac.
|
Mówimy zawsze w swoim imieniu i mam nadzieję, że twoja głowa o niezbyt dużej inteligencji kiedyś to ogarnie. A gdybyś interesował się Ekstraklasą to wiedziałbyś ile szrotu zagranicznego trenerskiego w niej było i jakie "sukcesy" były z ich udziałem

.
P.S - Wiedziałem, że jakiś idiota, który nie ogląda ekstraklapy zacznie bajdurzyć, że wszystko lepsze od PMS

. Skąd wy się bierzecie? Pełni kompleksów i przeczący faktom. Tylko w Polsce zatrudniani są ludzie z przypadku... Pieniądze są, ale pomysłu żadnego i za rok ten ogórek z drugiej ligi holenderskiej będzie zwolniony, a taki cymbał będzie pierwszy pisał o dymisji

. Proszę nie odpisywać, bo nie dyskutuję z ludźmi bez podstawowej wiedzy i o tym co się dzieje w naszej lidze.