|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Gówno prawda, pisałem to w dwóch kontekstach: raz że vice-prezesem naszego klubu jest człowiek, którego jedynym "doświadczeniem" było menedżerowanie siłowni. Dlatego pisałem, że lepiej zatrudnić kogoś po studiach z zarządzania na staż za grosze niż topić 15 tys w pensje Dukata...
Broniłeś wtedy naszego prezesa twardo, a dziś zamiast dla własnego dobra o tym zapomnieć jeszcze się tym chwalisz... A druga sytuacja w której mogłem o tym wspomnieć to Wisłocki - pan od fikołków, który zarządza jednym z największych wielosekcyjnych klubów w Polsce - z samymi sukcesami. Tutaj również człowiek, który ukończył studia wyższe w zarządzaniu, miałby dużo wyższe kwalifikacje niż Wisłocki. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wkleiłbym te posty Konrada o stażystach w zarządzie, ale nie umiem tego szybko znaleźć. Pamiętam, że Wolfy strasznie się o to pieklił : )
A wracając do tematu, to nie rozumiem, czemu, Konradzie, na mnie napadasz. Nawet gdyby to były odczucia garstki kibiców (a nie są), to jako odczucia są tak samo uzasadnione jak odczucia pasjonatów naszych starć z KSZO i tym podobnych występów. Nie ma chyba w tym nic debilnego, nie sądzisz? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jezu.
Ja nie negowałem, że pisałeś w kontekście poprzedniego rozdania. Pisałem że na serio taką alternatywę rozpatrywałeś. Napinasz się Ty. Od dwóch stron krzyczysz "debil, debil" zupełnie bez powodu i na końcu smażysz post na pół strony, żeby udowodnić, co pisałeś x lat temu. Spokojnie. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|