The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.11.2020, 11:02
Nie spekulacjach tylko obserwacjach. Bo chyba każdy zauważył, że punktem zwrotnym było odejście Sobolewskiego. To był raczej fakt, a nie spekulacja, seria wtop która nastąpiła bezpośrednio po tym fakcie, to również fakt. Spekulacją można nazwać przyczynę utrzymania którą wymieniłem, ale zjazd poziomu gry od czasu przejęcia steru przez Skowronka to moim zdaniem znowu fakt. Dlatego drogi Arkadiuszu swoje zdanie opieram w przeważającej części na faktach z lekką domieszką spekulacji wynikającej z obserwacji. Może były i są inne przyczyny o których nie wiemy, nie wykluczam.

Natomiast nie rozumiem zdziwienia, że jestem przekonany co do swojego zdania. Bardzo chętnie poznam Twój punkt widzenia. O ile nie usłyszę, że mamy niski budżet, nikt nie chce u nas grać, sukcesem będzie jak nie spadniemy, trener nic nie może zmienić bo, mamy niski budżet, nikt nie chce u nas grać, sukcesem będzie jak nie spadniemy itd. Bo takie mantry słyszę już za długo i zupełnie się z nimi nie zgadzam.

krysztal napisał(a):Wyświetl post
Faktycznie Moskal tak rozpędził ŁKS,że Stawowy tym walcem zdobył 4 punkty w 11 meczach ekstraklasy.Sobol też nic z płockiem nie ugrał bo wedle twojego toku myślenia dobra gra nafciarzy która w pewnym momencie dawała im chyba nawet fotel lidera to zasługa poprzednich trenerów(w tej chwili wisła płock jest w tabeli za nami mimo że gładko nas o.......iła)
I teraz wytłumacz proszę dlaczego Stawowy ugrał wtedy 4 punkty, a teraz na 10 meczów wygrał 9? Dlaczego Płock po początkowym progresie wrócił na swoje miejsce? Dlaczego mimo, że są niżej w tabeli od nas aż tak nas zlali ? Bardzo jestem ciekawy twojego punktu widzenia...

Bo widzisz ja mam swoją odpowiedź ale jak ją przedstawię to znowu zajmiesz się jej krytykowaniem, a o swojej nie wspomnisz... Też chciałbym coś skrytykować...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.11.2020 o godz. 11:34.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów