Cytat:
|
No właśnie Ci napisałem wyżej. Powalczy o piłkę, odegra itp.
|
Poważnie? Wow, POWALCZY O PIŁKĘ I ODEGRA!
Oglądałem mecze Buksy na wiosnę i też "walczył o piłkę i odegrywał". Jeżeli tego teraz nie robi, to po cholerę z nim kontrakt przedłużano?
Cytat:
|
A co będziemy Buksę do Beciraja porównywać, porównajmy do Messiego. Jak się bawić to się bawić.
|
Już tłumacze dlaczego porównałem Wielkiego Beciraja (przypominj mi ile już bramek dla nas zdobył?) do Buksy: oboje mają podpisany kontrakt z Wisłą. Messi nie ma, więc twoje porównanie jest debilne.
Ciekawi mnie, czy w czerwcu 2021 roku dalej Beciraj będzie dostawał kolejne szanse, bo "powalczy i odegra"...
Cytat:
|
4,5 mln złotych. Zgadza się?
|
Nie. Buksa ma odejść za 5 milionów, ale euro. Czyli różnica wynosi 4,5 miliona ale Euro. Tyle możemy stracić nie promując Buksy, tylko Beciraja.
Ten drugi odpłacił nam razie 0 bramkami, ale może coś strzeli - stawiajmy na niego do końca sezonu.
Cytat:
|
akby na ulicy robili sondę uliczną przed meczem Polska - Niemcy w 2014 r. i zapytali by jakąś kobietę na co dzień pracującą na kasie która jedyne mecze piłkarskie jakie widziała to te grane przez znajomych na osiedlu jaki będzie wynik meczu i by odpowiedziała ,,Myślę, że będzie 2:0 dla nas." to też byś uważał, że powinna zmienić robotę np. na eksperta piłkarskiego w studiu?
|
Nie.
Ale jeśli ktoś tutaj ogląda wszystkie mecze Wisły i jednoznacznie stwierdza, że będzie gładki w....... i nie nawiążemy kontaktu - to świadczy o tym, że się chuja zna na piłce i tyle.