The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2020, 20:17
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
JA NIGDY , przenigdy nawet tych zjebanych konferencji nie czytam ani nie slucham

to jest taki teatr

nie chce byc adwokatem Skowronka , bo sam mam coraz wieksze watpliwosci , ale nawet jesli zagraja najgorszy mecz , a on słodko pierdzi na konferencji to uj z tym

cos tam powiedziec trzeba

a co wolalbys zeby powiedzial ze jego pilkarze sa chujowi , ze jakby on rzadzil a nie Kuba , to by polowe kadry wyejbal a wogle to pracuje tu za kare ?

wtedy bys lepiej przelknal porazke z KSZO ?
Jontek napisał(a):Wyświetl post
Ale żeś zjebany przykład podał...

Ale masz rację, z tym, że ja bym podał bardziej adekwatny przykład: Barca i Messi. Jaki trener nie przyjdzie to Messi robi co chce, bo ma taką pozycję. U nas Kuba ma taką pozycję, że żaden trener mu nie podskoczy. Kuba to pracodawca trenera xD

To nie zarzut dla Kuby. W sumie, dla Skowronka też nie. Taką mamy sytuację i póki Kuba jest aktywnym zawodnikiem to tego nie przeskoczymy.

Tu nie chodzi o pozycję Kuby, ale o to, że AS jako trener nie może publicznie flekować swoich piłkarzy. Jasne, w szatni czy w cztery oczy może kogoś ostrzej skrytykować, ale też bez przesady.

Na zewnątrz ma być widać, że Wisła jest jednością. Sami piłkarze z kolei mają wierzyć, że on w nich wierzy. I jego rolą jako trenera jest ich budować, a nie niszczyć bezmyślną krytyką.

Z kolei co do nerwów po przegranych, to ja już dawno przestawiłem się na tryb starych dziadków, którzy dawno temu, w pierwszej połowie lat 90-tych zwykli mawiać z uśmiechem na ustach: jesteśmy za Wisełką, ale Wisełka nas w ch.. robi i nie che wygrywać. Trzeba wszystkie te niepowodzenia przyjmować z dystansem.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów