|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Kiedy Lis stoi w bramce przynajmniej nie muszę drżeć przy każdej wrzutce, rzucie rożnym, podaniu po ziemi od obrońcy. No ale to już tak jest: jeden mądry inaczej wrzuci temat, że jakiś zawodnik to nieporozumienie i zaraz znajdzie się gromada potakujących i rozpowszechniających tę "wiedzę". Prze lata rozmów na forum nauczyłem się, że nie warto dyskutować, bo wszyscy wszystko wiedzą, tylko jakoś za każdym razem się mylą. Mógłbym podać sporo przykładów, kiedy spierałem się z większością tu obecnych na temat zalet i wad jakiegoś piłkarza i koniec końców okazywało się, że miałem rację. Problem w tym, że spierający się ze mną o tym w ogóle nie pamietają. Pierwszy z brzegu przykład: kiedy grał u nas Alan wszyscy jechali po nim jak po burej suce. Nigdy nie twierdziłem, że to mistrz futbolu, ale należy mu dac się wykazać. Od kiedy Alan poszedł do Płocka mędrcy na tym forum zaczęli płakać zwłaszcza kiedy ten zaczął jako środkowy obrońca strzelać bramki (w tym i nam). Mógłbym takich przykładów podać więcej, ale po co? Zawsze znajdzie się nowy mędrzec, który zgodnie z obowiązująca modą pojedzie po Boguskim czy, jak teraz zaczyna się robić modne - po Buksie (bo ten nie trafia w każdym spotkaniu) czy też po Janickim, żeby nagle w pewnym momencie się zdziwić: o, Janicki bez baboli. Janicki już dość długo jest pewnym punktem. Jasne, że to nie Boateng, ale na ekstraklasę wystarczy. Ech.... szkoda pisać |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|