|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak, ale nikt poważny i z głową na karku nie będzie sobie przy tym strzelał w stopy i o to mi chodziło, co już napisałem wyżej.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Generalnie to akurat sobie strzelił. Przy takim podejściu w każdej normalnej firmie też by wyleciał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem nie, bo to było działanie ukierunkowane na jego przyszłość, a nie jego przyszłość w Wiśle, ale może masz większe doświadczenie albo wiesz więcej o tej sytuacji.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Grabowski nadal w Niecieczy wtf ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Sytuacja, w której masz osobny zarząd, ale i tak sam musisz zarządzać i sam musisz brać za to odpowiedzialność jest właścicielom niepotrzebna do niczego. Nie wspominając już o braku kluczowego aspektu relacji pomiędzy właścicielem a zarządem, czyli wzajemnego zaufania, które musiało w tamtym momencie pieprznąć o bruk tak, że aż musieli to usłyszeć na mazurskich żaglówkach. Naprawdę, zarząd, który nie zwalnia mnie ani z roboty, ani z odpowiedzialności, a jeszcze wyraźnie domaga się ode mnie d*pochronu, byłaby dla mnie jako właściciela spółki nie do zaakceptowania na dłuższą metę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja się z tym zgadzam. To, że Obidziński czegokolwiek się domagał świadczy o tym, że nie było porozumienia pomiędzy nim a właścicielami i chęcią zabezpieczenia się na wypadek konfliktu. Ty piszesz o sprawie z perspektywy właścicieli, ja z perspektywy Obidzińskiego.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Czyli Co Skowronek robi, zamiast trzymac ich za mordy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
To właśnie ten wielki wkład Boguskiego w funkcjonowanie szatni, o którym mówił Kuba ostatnio?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kuba i Basha mają inny program treningowy są po kontuzji
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Są też przed kontuzją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Jeżeli jest prawdą ten screenshot wyżej to gościom pokroju Buchalik, Sadlok i Boguski powinno się wręczyć rozwiązanie kontraktu w trybie natychmiastowym! Tyle lat pasożytowania na Wiśle i żadnych efektów na plus dla drużyny. Pierwszy to ręcznik od paru sezonów, Sadlok od 4 lat ma zjazd formy bardziej stromy od zjazdu slalomu alpejskiego, a Boguski jest kompletnie bezużyteczny poza bieganiem od przeciwnika do przeciwnika nie wnosząc nic. Zamiast być wzorem do naśladowania dla młodych żeby widzieli jak po ostrym treningu starszyzna zostaje i jeszcze dodatkowo ćwiczy to ucieka do szatni. Ponadto kolejne ekscesy z Rafałem który dzierży opaskę kapitana i nawet nie ma jaj żeby po porażce podejść pod sektor kibiców po prostu mnie w....iają! To ma być kapitan? Zwykły pajac który ciągnie kasę i pozoruje grę nie przekładającą się na bramki, asysty lub ogólnie wygraną drużyny. Facet dobrze wie że gdyby ktoś od nas kopnął go w dupę to najwyzszym poziomem jaki szło by mu osiągnąć to okręgówka i Wieczysta... I to samo tyczy się Sadloka i Buchala
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Niestety może się okazać że ta "mityczna" szatnia to tak naprawdę był Wasyl, Brożek, Kuba i długo nikt (przy czym Broziu nigdy tytanem pracy nie był), a Sadlok, Buchalik, Burliga i Boguski no cóż... Są tak długo w Wiśle z powodu przeciętności i swojej i klubu. Czy oni mają jeszcze w ambicjach podnosić swoje umiejętności czy tylko odcinać kupony? Niech każdy sobie sam odpowie.
Nie odbierając nikomu oczywiście aspiracji, to sądzę że one już są za w/w czwórka." Trzymanie" szatni jak widać daje tyle, że kolejne porażki jak z KSZO po niej spływają. To brzmi bardziej jak relikt PRLu, niż nowoczesny klub piłkarski. Zachowując proporcje czy Barcelona jest lepszym klubem bo ma "trzymających szatnie Suareza, Pique i Busqetsa?" Niech ich trzyma kolejne 5 lat... Czuję że jeśli w tym roku kibiców zaskoczyły czystki w klubie to za rok będą jeszcze większe. Wolę nie mieć "starszyzny w szatni" niz mieć takie olewcze podejście do spotkań z niżej notowanymi rywalami jak obecnie. I szczerze mówiąc w tym aspekcie druga strona błon jest jakimś wyznacznikiem (co niestety muszę przyznać). PS. Na potwierdzenie mojej teorii o "szatni" składy z dwóch największych kompromitacji ostatniego roku: Legia Wisła 7-0: Buchalik - Burliga, Wasilewski, Janicki, Sadlok - Boguski, Savicevic, Klemenz, Wojtkowski (Zbydowicz), Mak (Chuca) - Brożek (Carlos) KSZO - Wisła Buchalik - Burliga, Janicki, Hoyo, Sadlok - Boguski (Beqiraj), Carlos (Plewka), Chuca, Mak (Savić), Zukov - Buksa
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.08.2020 o godz. 15:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Podkreślę bo albo nikt nie zauważył albo udaje, że nie zauważył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tylko różnica taka, że w meczu ciągnie i tak całą grę. Dla mnie mogą wszyscy jajami do góry leżeć na treningu, jeśli w meczu robią co do nich należy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
jak trenujesz, tak grasz
jak chcemy być klubem, który pozwala piłkarzom realizować potencjał i osiągać więcej (a przez to zarabiać na nich pieniądze), to musi być w szatni kultura doskonałości jeśli połowa zespołu schodzi z boiska przed końcem treningu, to mamy kulturę przeciętności ściągamy młodych do drużyny, albo zagranicznych piłkarzy, a potem oni widzą, że najbardziej doświadczeni zawodnicy mają wydupcone i nie ma z kim poćwiczyć po zajęciach. To jak mają się rozwijać? Jak mamy na nich zarobic? oczywiście pewnie ktoś lepiej oczytany piłkarsko powie, że u Bielsy w Leeds jak ktoś zostaje po treningu, to znaczy, że ma siłę, czyli trenował za słabo, ale tam w środku tygodnia trening polega na godzinnej gierce, w której nie ma żadnej przerwy w grze. Piłka wychodzi za linię, od razu jest wrzucana nowa. Bidulki by pięciu minut tam nie wytrzymały |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Rozmawiać o czymś co nie wiadomo czy się wydarzyło, nie znając obciążeń jakie ma dany zawodnik. Teraz czas na analizę co jedli na obiad i dlaczego jeden zjadł cztery kopytka a drugi osiem.
Naprawdę, dajcie trochę na luz.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 17.08.2020 o godz. 22:17.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
35 letni Błaszczykowski ma zostawać na dodatkowe treningi? Na łby się nie pozamienialiście? 'jeszcze dobrze trening się nie skończył' znaczy tyle, że właśnie się skończył i równo z jego końcem zeszli.
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak na dobrą sprawę to tylko wiek Błaszczykowskiego się zgadza w tym co napisałeś. I to tylko jeżeli bierzemy pod uwagę rocznik. Reszta to Twoje wymysły.
PS: A skoro 35 letni piłkarz nie musi zostawać to chyba tym bardziej 36 letni?
Ostatnio edytowane przez R33 : 18.08.2020 o godz. 00:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Panika po tym KSZO jakbyśmy właśnie mieli do czwartej ligi spaść, albo wręcz ogłosić upadłość. Zabrakło mi tylko wpisów z gatunku 'na ciul mnie ta Trójca, jak mogliśmy od czwartej ligi zacząć i bylibyśmy silniejsi, hurr durr'. Słaby wynik, szkoda pucharu, mocny wstyd, ale jeśli wszystkie inne [lub chociaż większość] planów na ten sezon wypali, to za rok czy dwa będziemy mogli rzeczywiście walczyć i o puchar i o mistrza. Póki co niech się dług spłaca, młodzi rozwijają, akademia buduje i marka odbudowuje. Nie ma co panikować. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Co tu się odpierd ala na tym forum to głowa mała...
Jakiś łeb wrzucił posta na tweetera i burza na forum, bo piłkarze zeszli do szatni po treningu... Jest koniec treningu to koniec treningu. Nawet nie wiecie czy piłkarze nie mieli takich wytycznych: ty ty i ty zostajesz, a ty ty i ty idziesz pod prysznic. Już po pierwszym zdaniu tego prowokatora można stwierdzić że ma nie równo pod kopułą, a Wy łykacie jak pelikany: ,, Jeden trening i SPRAWNE OKO dużo zauważy co się dzieje". No zauważyłeś gościu po chu ju... Sherlock to przy Tobie pikuś. Szczytem jest ogłaszanie całemu światu o rezygnacji z kupna karnetu. No brawo matoły, oby tak dalej! Potem płaczcie na forum, że walczymy o utrzymanie i dziwcie się kolejnym porażkami z drużynami pokroju Kszo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dokładnie.Jeszcze sobie sprawdżcie tweety tego gościa.Ma jebla na punkcie Skowronka i Boguskiego.Zaczęło się znowu podgryzanie układu właścicielskiego i ogólnie sytuacji w klubie.Może ktos chce zobaczyć czy można już uderzyć z pełną siłą czy trzeba jeszcze poczekać aż zapał kibiców osłabnie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Znajdź tutaj pretensje do trojcy że odpadliśmy z KSZO? Litości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Wy tak na serio
Jak ja napiszę: " Byłem na treningu. Miazga. Wysoka intensywność. Wszystko w biegu. Dużo sprintów. Każdy został godzinę dłużęj (Kuba, Boguś i Sadlok nawet 15 godziny bo jeszcze sprinty po strzeleckim robili). Buksa ćwiczył strzały, ale miał trudno bo 3 bramkarzy stało w bramce, Buchalik Lis i Broda, każdy chciał pomóc. Miazga. Atmosfera mega! Boguski wszystkich nowych na końcu wziął w kółko i pokazywał album ze zdjęciami od początku jego gry w Wiśle, mega. Chłopaki byli pod wrażeniem, żę tyle lat gra. Jak Savic widział zdjęcia Bogusia z totenhamem i z barcą to go zatkało. Utwierdził się, że dobrze wybrał... Na końcu jak się wykąpali to nikt nie chciał wracać do domu, poszli na wspólną kolację." To też to będziecie komentować |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
bede, pieknie to napisales
zamiast tutaj trzeba bylo z jakiegos fake konta na tt ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A Basha
|
|