The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2020, 06:39
Czyli na chwilę obecną jest brak drugiego trenera,trenera od przygotowania oraz trenera bramkarzy.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.07.2020, 07:41
Trener bramkarzy jest - nazywa się Żmija
Co do drugiego trenera, to jest jeszcze Mariusz Jop, choć Skowronek będzie pewnie chciał jeszcze takiego asystenta "personalnego".
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 11.07.2020, 13:10
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,2...wansowane.html

Myślicie, że sztab już pracuje nad jakimiś konkretnymi wzmocnieniami, a nie uzupełnianiem składu szrotem z naszej ligi ogórkowej? Czy jednak będzie masowy wysyp zagranicznych piłkarzy?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.07.2020, 17:38
Nasz Prezes w którymś z wywiadów przyznał, że przyjdą do klubu głównie gracze z zagranicy, aczkolwiek bilans i tak wyjdzie na 0 jeśli pozbędziemy się Heberta (już odszedł), Tupty a może i Chucki, Silvy.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.07.2020, 21:01
Odnośnie do zmian w sztabie: https://sport.interia.pl/klub-wisla-...mpression=true

Wygląda na to, że faktycznie powodem odejście Dyji są kwestie interpersonalne między nim a trenerem. Być może zostanie jednak w strukturach Klubu, przy pracy z akademią.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 13.07.2020, 22:11
Arek95 napisał(a):Wyświetl post
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,2...wansowane.html

Myślicie, że sztab już pracuje nad jakimiś konkretnymi wzmocnieniami, a nie uzupełnianiem składu szrotem z naszej ligi ogórkowej? Czy jednak będzie masowy wysyp zagranicznych piłkarzy?
A zagraniczni piłkarze to zawsze jest jakość? Często również jest to szrot i do tego przepłacony w porównaniu do szrotu z "okregówki".

Nam przyda się trochę prawdziwej jakości, ale dobrze byłoby najpierw pożegnać "pseudo jakość" takiego Chuci czy Silvy. Pierwszy jest powolny jak wóz z węglem, dlatego nie jest w stanie wygrać żadnego pojedynku 1 na 1. Nie robi żadnej przewagi a niby ma technikę. W dodatku nie ma żadnego zmysłu do otwierających podań dla kolegów. A Silva jak błysnął w kilku meczach tak szybko zgasł.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 14.07.2020, 20:26
Niech mi ktoś k... wytłumaczy sens wystawiania w takim meczu Bogusia i Wasyla i potem takie podejście i grę na stojąco
Rozumiem z Arka, pożegnanie, u nas, niech grają w pierwszym skladzie
Ale po chu... dzisiaj?
W meczu o złote kalesony, z tymi osłabieniami szanse na wygraną i przeskoczenie Zagłębia i tak są minimalne
Kiedy ma się ograć Hoyo, Pawłowski czy Szot?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 14.07.2020, 20:35
Zaraz Ci wyliczą ile PLN więcej za wyższe miejsce. Tylko na razie coś nie pykło i tak.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.07.2020, 22:51
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Niech mi ktoś k... wytłumaczy sens wystawiania w takim meczu Bogusia i Wasyla i potem takie podejście i grę na stojąco
Rozumiem z Arka, pożegnanie, u nas, niech grają w pierwszym skladzie
Ale po chu... dzisiaj?
W meczu o złote kalesony, z tymi osłabieniami szanse na wygraną i przeskoczenie Zagłębia i tak są minimalne
Kiedy ma się ograć Hoyo, Pawłowski czy Szot?
Bez sensu.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 15.07.2020, 15:46
z jednej strony
"koniecznie wygrać z Arką"
https://wislakrakow.com/forum/showpo...9&postcount=14

z drugiej strony
"wystawić tylu młodych ile sie da"
https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=86437

ciężkie życie ma z Wami trener
Odpowiedz cytując
zbyszek93
Senior Member

Od: 06.2020

Stary 15.07.2020, 15:50
Przecież wystawienie młodych nie oznacza automatycznie, że meczu nie da się wygrać.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 15.07.2020, 17:49
Jeszcze jest trzecia strona
Boguski, Brożek, Wasyl, Drzazga, Mak jak jest w stanie zasłużyli żeby się pożegnać z Wisłą na boisku
Czyli ani młodzi ani zwycięstwo
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Matios98
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 15.07.2020, 19:10
Ja po tym sezonie wyzbyłem się złudzeń względem naszych "talentów" bo latem tak przecież kadrę tworzyliśmy, mix młodości i doświadczenia itd., a co się okazało? nasi wspaniali młodzi piłkarzy na których kibice tak liczą jak na zbawienie, zostali brutalnie zweryfikowani i żeby się utrzymać musieliśmy sprowadzić prawdziwych piłkarzy. Nie mam nic do stawiania na młodych, ale wydaje się, że jedyny który sportowo na to zasługuje, to Buksa (może jeszcze Szot) a reszta to raczej do gry w cymbergaja się nadaje, więc kompletnie się nie dziwie, że gra Tupta, Wasyl czy inny Boguski.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 15.07.2020, 19:47
No to masz kiepską pamięć:

Hoyo-Kowalski zagrał w ubiegłym sezonie cztery mecze po 90 minut, w żadnym nie straciliśmy trzech bramek jak w meczu z Zagłębiem (gdzie zawdzięczamy to rewelacyjnej dyspocyzji Lisa, normalnie powinno być z 5-6 bramek). Zagrał w:
Sosnowiec 2-1 Wisła
Wisła 1-1 Śląsk
Górnik 1-2 Wisła
Wisła 1-0 Korona

Jak widać z Hoyo w składzie potrafiliśmy zagrać na zero i wygrać z 10. w tabeli Koroną, wygrać z 11. Górnikiem i zremisować z 12. w tabeli Śląskiem.

Buksa rozegrał 50 mniej minut w tym sezonie niż Tupta, a zdobył cztery gole , gdy ten drugi tylko jeden.

Wystawienie Wasilewskiego - niczym się nie broni. Słabą formę pokazywał na jesieni - teraz jest 9 miesięcy starszy, wolniejszy i nie ograny. Od listopada do wczoraj rozegrał całe 100 minut - ale w 6 meczach...

Na dodatek kontrakt mu się kończy za cztery dni.

Jeżeli chcieli mu zrobić godne pożegnanie - mogli się najebać ostro w klubi po sobotnim meczu...

Potem będzie wielkie zdziwienie, że Buksa czy Hoyo nie przedłużą kontraktów...
Ddf
Odpowiedz cytując
Matios98
Senior Member

Stary 15.07.2020, 20:05
Co do Hoyo, to życzę mu jak najlepiej, ale rok w piłce to wieczność, a dla rozwoju młodego piłkarza tym bardziej. Chłop się po tych występach w ESA rozsypał, a później jak się wyleczył to szału w CLJ- ce i rezerwach nie robił. Jak dla mnie jeśli chodzi o młodych obrońców, to wyżej stawiam Mateusza Dudę, który regularnie grał w Garbarni na poziome seniorskim. Mój wpis dotyczył tego sezonu, a nie sięgania do jeszcze poprzedniego, inna sprawa że wtedy kiedy Hoyo te szanse dostawał, to poza nim wielu młodych dostało szanse i na nic się to nie przełożyło i większość z nich albo grają na wypożyczeniach, albo nie ma ich już w klubie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 15.07.2020, 22:09
Wiadomym jest że w ostatnim meczu zapewne ostatni raz zobaczymy kilku zawodników. Jednocześnie trzeba oddzielić tych których nie trzeba specjalnie żegnać (jak Tupte) i tych którzy na to zasłużyli (Wasyl).

Z chęcią bym zobaczył parę Wasyl - Hoyo, jeden kończy a drugi wchodzi w duża karierę (oby).

Brożek - wystawiłbym go w pierwszym składzie i zmienił w 30-35 minucie na Bukse

Boguski - pewnie tak czy siak zagra cały mecz

I tak bez względu na to kto zostanie, kto nie skalę jaki wyjdzie na Arkę nie powtórzy się już nigdy.
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 15.07.2020, 22:35
Jak chodzi o naszą młodzież, to można ręce załamać. Buksa, Szot i Hoyo-Kowalski mają potencjał - reszta się nadaje do biegu na 7 metrów z przerwami na piwo. Powinni po robocie z kumplami na orlika chodzić, a ktoś im wmówił, że będą piłkarzami... Zobaczcie jakie liczby "wykręcają" na wypożyczeniach.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.07.2020, 22:52
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Jak chodzi o naszą młodzież, to można ręce załamać. Buksa, Szot i Hoyo-Kowalski mają potencjał - reszta się nadaje do biegu na 7 metrów z przerwami na piwo. Powinni po robocie z kumplami na orlika chodzić, a ktoś im wmówił, że będą piłkarzami... Zobaczcie jakie liczby "wykręcają" na wypożyczeniach.
nie mamy mlodziezy bo wiekszosc spieprza od Wisly jak najdalej , bo nie mamy szkolek ( tu kasa - no trudno) , do nas nawet nie przychodza mlodzi zdolni bo widza ze i tak nie daje sie w Wisle grac mlodzieza , ten sezon pokazal ze STARZY zostawili nas na 13 miejscy w lidze ....gdyby nie KUBA to bylibysmy na poziomie LKS , u nas nigdy nie bylo sygnalu w Polske : chodzcie do nas - wybijecie sie w lidze , damy wam szanse - po co mlodzi mieliby isc do Wisly zeby czasem na lawce usiasc albo wejsc na ostatnie 5 minut ?
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 15.07.2020 o godz. 22:54.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 16.07.2020, 09:06
Przecież Kuba to jedna z osób decyzyjnych w tym klubie, z jednej strony piszesz że gdyby nie Kuba, z drugiej krytyka jakbyśmy mieli jakieś układy w których sportowy efekt schodzi na dalszy plan.
W którym momencie mieliśmy czas na eksperymenty?10 miesięcy temu zaliczyliśmy pierwszą porażkę niechlubnej serii, wylądowaliśmy na ostatnim miejscu w tabeli z poważnym deficytem a wy tu piszecie jakbyśmy sezon przespali w walce o majstra.
O tym kto wychodzi albo jest w kadrze decydują zajęcia między meczami.Skoro na boisko wychodzi ktoś kto według większości jest słaby, to jednak przez cały ten okres musi prezentować większą wartość, no chyba że waszym zdaniem liczy się układ i kasa nie wynik sportowy.
Wasz tok rozumowania jest taki że jak ktoś wejdzie z ławki i da dobre 5 minut to musi mieć miejsce w składzie za tydzień, nawet jakby zachlał przez tydzień i nie był na żadnym treningu
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 16.07.2020, 09:55
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze jest trzecia strona
Boguski, Brożek, Wasyl, Drzazga, Mak jak jest w stanie zasłużyli żeby się pożegnać z Wisłą na boisku
Czyli ani młodzi ani zwycięstwo
:t sw_cheerleader:: tsw_cheerleader:
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 16.07.2020, 10:19
Trener jiech wypier... nxie ma żadnych meczy za "zaslugi". Wygrali coś. Zaslużyli na cos. Brozek juz miał taki mecz.
Wasyl stary cep w każdym meczu jak gra to tylko zawala jakiegoś gola. Czemu nie gra hoyo. Miał kilka bardzo dobrych spotkań zmienił się trener i już go nie wpuszcza. Buksa może spokojnie grać cały mecz. Turgemana nieopłaca się kupować. Druga kontuzja w krótkim czasie a przed nami terz miał kontuzje. Jest wiekowy. Dajmy sobie z nim spokój.
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
kgain
Junior Member

Od: 03.2018

Stary 16.07.2020, 11:56
Klub tworzą ludzie przede wszystkim... Mamy jeden mecz o nic, wypada pożegnać zawodników, którzy bardzo zasłużyli się.występami dla naszego klubu. Młodzi jak chcą grać, to muszą pokazywać to na treningu. Jasne - trzeba dawać im szansę, ale nie za darmo.

Buksa regularnie wchodzi, ale ostatnio nie daje w tym momencie wiele zespołowi. Ale pewnie notuje jakiś tam progres, dlatego są kolejne szanse.

Szot szału nie robi, wątpie że zaistnieje w ekstraklasie.

Wystawienie Hoyo na zagłębie to byłoby wrzucenie go na głęboką wodę. Trener pewnie mógł to zrobić, ale nie wiemy jak chłopak prezentuje się po długiej kontuzji.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 16.07.2020, 12:47
Marcin Wasilewski od grudnia do lipca rozegrał w Wiśle 100 minut, za które otrzymał wynagrodzenie w wysokości:

około 400-600 tysięcy złotych.

Nie wiem ile pieniędzy się zrzekł z powodu koronawirusa, stąd widełki. Nie zmienia to faktu, że otrzymuje koło tysiąca złotych za minute na boisku - klub nie jest mu nic winien.

Wisła powinna mu zoorganizować pożegnanie w jakimś klubie na mieście, a nie ogrywać Wieczystej zawodnika i jeszcze płacić wyjściówkę za kolejny mecz...

Jeśli chodzi o Boguskiego, to można go dać na ławkę i ewentualnie rozważyć wpuszczenie w końcówce. Zresztą w drugiej linii nie bardzo ma kto grać wobec kontuzji Bashy...
Ddf
Odpowiedz cytując
Matios98
Senior Member

Stary 16.07.2020, 13:24
Kompletnie nie kumam tego przeżywania i kłótni kto w tym sobotnim sparingu zagra lub powinien czy nie powinien. Ja jedynie po cichu liczę, że Brożek będzie mógł wejść z ławki dostać jakiegoś karnego do strzelenia i pożegnać się 150 bramką.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 16.07.2020, 13:50
Edit:

Jednak zostawię ten post bo widzę, że się odniesiono do niego, ale powinien być w innym temacie:

Cytat:
Miałem tego nie pisać bo pewnie i tak mało kogo przekonam, zresztą przez cały okres tego transferu się z tym wstrzymywałem ale dla mnie Wasilewski będzie jakby to ujął Włodzimierz Szaranowicz ,,fenomenem socjologicznym" wśród kibiców Wisły.

Transfer ten dziwił mnie od początku gdyż gdy do nas przychodził (późna jesień 2017) było wiadomo, że on tu już raczej nic wielkiego nie wniesie (z racji wieku). Mówiło się wtedy, że ma podnieść wartość marketingową klubu tylko on chyba był raczej znany z tego, że medialnie się za bardzo nie lubi udzielać tak więc to też było dziwne.

Ale to co się działo już po transferze to było dla mnie szokiem. Wielu kibiców z niego robiło legendę. Z piłkarza który tak na prawdę nic tutaj nie pokazał, ani z klubem praktycznie się nie identyfikował. Teraz czytam, że jakieś pożegnania powinno mu się robić, jakieś podziękowania za wkładanie serca w grę. Zdaję sobie sprawę, że przeszedł 11 lat temu groźną kontuzje, ale to nie ma nic wspólnego z grą w Wiśle.

Jedynym pozytywnym piłkarskim wspomnieniem jaki mam z tym piłkarzem to bramka w meczu derbowym, jednak jego ,,radość" po niej (a właściwie jej brak) budziła taki niesmak. Czy oberwał mocno wtedy? Bramka do obejrzenia tutaj - https://youtu.be/4xF9x-VvriA?t=103 (1:43). Poza tym żadnych meczów w których grał rewelacyjnie sobie nie przypominam, możliwe, że były ale nie utkwiły mi w pamięci.

Na prawdę nie wiem z czego wynikała jego popularność wśród naszych kibiców. Długo jakoś u nas nie grał (2,5 roku), a biorąc pod uwagę naszą obecną kadrę to na prawdę wypada blado. Nie licząc wypożyczeń to w naszej kadrze więcej sezonów w Wiśle od niego mają: Paweł Brożek (17 sezonów), Rafał Boguski (13,5), Łukasz Burliga (7), Michał Buchalik, Maciej Sadlok (po 6), Jakub Błaszczykowski (4) oraz Kamil Wojtkowski i Vullnet Basha (po 3).

Identyfikowanie się z klubem? Też bardzo słabo, pamiętam, że na początku w ogóle po meczach przy skandowaniu z trybunami okrzyków typu JJJBG stał i nic się nie odzywał albo gdy podczas bicia rekordu karnetowego piłkarze podejmowali się różnych ,,challenge'y" stwierdził, że przy pobiciu kolejnego tysiąca ,,uśmiechnie się" odebrałem to jako totalną olewkę. (takie coś to bym zrozumiał jakby zaproponował to jedynie Janne Ahonen - tak więc kolejny przykład ze skoków)

Wymownym faktem jest to, że dużo osób zmieniło do niego nastawienie na negatywne po tym jak światło dzienne ujrzały jego wysokie zarobki w tym sezonie. To oczywiście typowe w naszym kraju, ew. może niektórzy myśleli, że grał za darmo. Patrząc na wkład jaki dawał Wiśle to ta pensja nie była wysoka, tylko wręcz gigantyczna. Tłumaczenia o tym, że był on po to żeby trzymać szatnie jakoś do mnie nie trafiają. Zwłaszcza, że w kadrze byli tacy piłkarze jak Paweł Brożek czy Kuba Błaszczykowski.

Biorąc pod uwagę to co wyżej napisałem to na prawdę mamy tu do czynienia z ciekawym przypadkiem. Piłkarzem który praktycznie nie zrobił nic co mogłoby go uznać chociażby za tzw. ,,transfer na plus" a duża cześć osób robi z niego nie wiadomo kogo.

Napisałem to też bo na drugim biegunie jest Rafał Boguski. Sam miałem go często dość i nie mogłem patrzeć na jego grę, ale on zasłużył na większe podziękowania niż Wasilewski, a bardzo często się go pomija lub śmieje się z niego. Z piłkarza który grał tu bardzo długi okres czasu, był reprezentantem Polski, strzelił dużo bramek (m. in. w Derbach i to nie jednych), był dość długo graczem podstawowego składu (chyba jedynie za Maaskanta nie), zdobył z Wisłą 3 tytuły Mistrza Polski. Porównajcie go teraz z Wasilewskim....
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.07.2020 o godz. 16:32.
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.07.2020, 13:57
R33, podpisuję się pod Twoim postem w 100%. Też tego nie rozumiem, efekt grania w kadrze?
Tak jak nie bardzo rozumiem żegnanie Maka. Ok, wiem, że to kibic Wisły i za dzieciaka bardzo chciał tu grać, ale koniec końców pograł niewiele. Podziękowania przed meczem, oklaski i życzymy powodzenia.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.07.2020, 14:03
Amen......
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.07.2020, 15:37
Brożek i Boguski absolutnie zasługują na godne pożegnanie na boisku. Wasyl, ze względu na fakt, że był w klubie w okresie zawirowań i jest przez osoby związane z klubem postrzegany jako dusza szatni, też mógłby na chwilę wejść, ale jak się go pożegna brawami po meczu, to też się nic nie stanie. Makowi tym bardziej.

Ja chciałem zwrócić uwagę na co innego. Podobno stosunek Skowronka do niektórych piłkarzy (Mak, Pawłowski) i członków sztabu (Dyja) ma świadczyć o tym, że jest trudny w obsłudze. Zdaje się, że ten sam zarzut był wobec niego wysuwany w przeszłości, a on, przychodząc do Wisły, udzielał wywiadów, że nauczyć się żyć z ludźmi etc. Czy ktoś wie coś więcej?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
zbyszek93
Senior Member

Od: 06.2020

Stary 16.07.2020, 15:43
Brożek to nie wiem czy zagra. Mówił w wywiadzie, że ta jego ręka jeszcze się nie zrosła do końca i że lekarz zdecyduje, czy zagra chociaż chwilę.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 16.07.2020, 19:33
A to nie Wasyl był jednym z 2 zawodników(obok Brozka), którzy nie wysłali wezwania do zapłaty w czasach najwiekszego roz....ziaju?
Czy to nie Wasyl pozyczał w szatni swoje pieniądze jak zawodnicy przez 4 miesiace nie dostawali pensji?
Nie Wasyl namówil Burego do powrotu do Wisły w momencie gdzie kazdy doświadczony zawodnik był na wage złota?
Dobre mecze tez miał przeciez, za Carrillo byl podstawowym zawodnikiem, w pierwszej rundzie Stolara bezwglednie tez
Ja nie pisze, zeby go stawiac w jednym rzedzie z Brozkiem i Boguskim oczywiscie ale jednak mam wrazenie ze pamiec kibica jest w tym wypadku krótka i mocno selektywna
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów