|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
mi tam sie ten mecz podobał sporo fajnych składnych akcji , a Papszun nie przypadkiem sie wlasciciel Rakowa rekami i nogami bronił przed podkupieniem mu go
piekny gol Buksy i fajna sztuczka Kuby przy asyscie nie rozumiem za bardzo hejtu na Buchala , prxzy zadnej z bramek nie miał nic do pwoiedzenia , a jeden bardzo grozny strzal wybronil ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Buchalik przy samych strzałach nie miał za dużo do powiedzenia, ale przy drugiej bramce, spokojnie mógłby wyłapać dośrodkowanie, gdyby nie był przyspawany do linii. Przy trzeciej bramce, jak zwrócił uwagę Wisłocki, bramkarz i obrońca kryją tę samą stronę bramki. Jak rozumiem, VAR był wczoraj na meczu? Jakim sposobem Forbes nie wyłapał czerwonej kartki? Widziałem to zagranie z dwóch ujęć i ewidentnie kopie Klemenza w jądra. Mam dziwne wrażenie, że gdyby obie drużyny grały w 10, to tego meczu byśmy ni przegrali, ale to już gdybanie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|