|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@Tantal: ale wiesz jak działa Socios tak ogólnie w temacie finansów?
Odnosząc się do Twojej hipotetycznej sytuacji: - klub zwraca się o pomoc do Socios, bo "Olka możemy stracić" i trzeba na szybko XXX PLN - mamy nadwyżkę na koncie w wysokości co najmniej XXX PLN - Zarząd Socios ogłasza szybkie głosowanie (droga mailową) - jeśli większość członków wyrazi zgodę to pieniążki są przekazywane do klubu Oczywiście przy okazji gorąco zachęcam do dołączenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Ależ właśnie o coś takiego mi chodzi Tommy i mam nadzieję że dokładnie tak to będzie wyglądało. Pomagam w takiej formie jaka jest dla mnie najwygodniejsza. Wolałem dołożyć jednorazowo kilkusetzłotową cegiełkę, bo jak tylko zniosą kwarantannę muszę wyjechać z Polski. Wrócę pewnie na jesieni to się zapiszę na regularne wpłaty.
MaLK, racja. Jakbyśmy próbowali całą akcję odpalić w tym tygodniu to mogłaby się skończyć ostrą klapą. Dziś też trochę słabo ale może w okolicy 100k znowu będzie. Może jakaś większa akcja promocyjna jeśli w trakcie emisji by kiepsko szło i jakoś damy radę dociągnąć do tych 4 baniek. Mimo wszystko aż się łezka w oku kręci (ze śmiechu) jak się to porówna z akcją sprzedawania akcji sąsiadki przez magistrat kilka lat temu. ![]()
Ostatnio edytowane przez Tantal : 16.03.2020 o godz. 14:21.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|