|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Oby wyszedł Hebert od pierwszej minuty. Wrzutki pójdą z każdej pozycji od początku meczu pewnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie bądź złośliwy.
A jak nie przemyślał to dostaniemy łatwe bęcki i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak wyjdzie Buksa to pewnie trzy szybkie wślizgi i zniosą chłopaka. Dałbym tu kogoś bardziej fizycznego, może Brożek na początek potem Tupta?
Dużo zależy od naszego środka, oby Basha i Zukow mieli dobry dzień i rozbijali ataki sąsiadki a zarazem pomagali w obronie, bo nasza obrona jest jaka jest. Byle nie przegrać i jazda! ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Tupta na szpicy i tyle w temacie. |
|
|
|
Member
Od: 11.2019
Offline |
|
|
Nie wazne kto, ważne, żeby Klemenz z Janickim nie grali na stoperze. Inaczej będzie wpier...ol :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeśli Brożek faktycznie dalej jest niedoleczony to fakt, niech idzie Tupta. Jednak liczę że Brożek jest jednak zdrów i wskoczy do wyjściowej 11.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
âKuba jest do dyspozycji - dwa dni wystarczyły, by się zregenerował i pozbył mikrourazów. Nie będzie z nami Łukasza Burligi, Pawła Brożka i Alona Turgemana. Reszta jest do dyspozycjiâ - tak tytułem wstępu opisał sytuację zdrowotną swojej kadry trener.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale ja nie jestem złośliwy, są tu ludzie którzy na serio twierdzą że po przegranych derbach należy zwolnić trenera.
Brak Brożka oznacza że raczej Tupta zacznie mecz w pierwszym składzie. Buksa jest fizycznie za słaby żeby przeżyć 70 minut rąbanki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.03.2020 o godz. 14:39.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
nie twierdze ze nie masz racji z Olkiem od 1 minuty ....problem w tym ze ten Tupta narazie to biegajaca bez celu i zadnego zagrozenia koszulka Wisly ....pisalem juz na SB ze obawiam sie porazki przez brak napastnika .....po 1 polowie to - srodek pola fajnie zrobiony - ( obawiam sie tylko ze 65 minuta i nasi po prostu spuchna przy takim tempie ) - wszystkie ataki zydostwa to lewa strona , bo Sadlok zamiast bronic ( z czym ma wielkie problemy od zawsze ) pcha sie do przodu - i nie zabezpiecza ambitnego dzis Wojtkowskiego i parchy maja autostrade lewa strona ...Janicki i Klemenz elektryczni do granic mozliwosci ....mysle ze ten mecz jest do pierwszego czyjegos glupiego bledu ....karny, glupia reka , glupie podanie itp ....... oby 2 polowa przypominala mecz pilkarski a nie rugby
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pierwsza połowa bardzo wyrównana. Pierwszy kwadrans dla nas, drugi dla pejsów, trzeci znów nasz. Cracovia chyba stworzyła jednak gorźniejszą sytuacje po dośrodkowaniu i strzale głową. W każdym razie statystyka celnych strzałów mówi sama za siebie. Mecz dupy nie urywa. Mało konkretów. Oby nasi nie siedli fizycznie w drugiej połowie.
Będzie dobrze. Obiektywnie czy nie wydaje mi się, że minimalny plusik po stronie Wisły
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 03.03.2020 o godz. 21:28.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wisła pany!
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie widziałem pierwszej części drugiej połowy, ale z tego, co widziałem: Wisła była dobrze poukładana i miała zawodników w lepszej dyspozycji. Dobrze zagrała obrona, doskonale zagrał środek pomocy, fajnie skrzydła. W końcówce świetnie grał Wojtkowski. Bardzo się cieszę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Frankowski pedał zabrał nam bramkę!!! Brawo drużyna!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Żukov bezapelacyjnie gracz meczu. Koleś ma chyba dodatkowe płuca gdzieś schowane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Chyba niesłusznie zagwizdał. Pięknego swojaka strzelili.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wg mnie Plock zagral duzo lepiej od Sasiadki. A moze my lepiej ... ! Wisla Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Każdy to powie, Wisełka rządzi w Krakowie!
Brawo dla całej drużyny- była walka o każdą piłkę, ambicja i zaangażowanie! Teraz czas na nas- kibiców. Kupujcie bilety na niedzielę podziękować piłkarzom- należy się im. Walczymy dalej!
Ostatnio edytowane przez Cycu : 03.03.2020 o godz. 22:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Perfekcyjny mecz!
Perfekcyjny, żadnego zagrożenia bramki Buchala a my oprócz 2 goli jeszcze mieliśmy swoje szanse, do tego zaćmienie sędziego bo za co anulował swojaka to wie tylko on sam Brawo drużyna! ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
BRAWO!!!!!!!!!! Na Amikę minimum 25k!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wisła Pany!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Idę poczytać forum somsiadki<lol>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Hmmm... kiedy jakaś powtórka ? Bo tylko czytałem relację tekstową i żal na to nie popatrzeć z piwem i chipsami jeszcze raz ?
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła PANY!!!
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Kraków jest nasz, to miasto do nas należy!
Bardzo dobry mecz całej drużyny, ofensywa przeciwnika unieszkodliwiona, dobra współpraca między formacjami. Jak na Ekstraklasę to rzadko więcej daje się z meczu wyciągnąć. Bardzo dziękuję całej drużynie i dziś jestem wyjątkowo dumny z ich postawy Tak trzymać! PS. Teraz pora na jakieś pozytywne wieści z samego klubu PS2 Dawid wracaj szybko do zdrowia! ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Żydki kolejny raz sprowadzone na ziemię. Starozakonni jak zwykle bez jakości i pomysłu, licząc na jakiegoś farfocla. Na Reymonta dzięki błędowi naszych się udało ale fart zawsze się kończy. Ich wysokie miejsce, to tylko i wyłącznie zasługa dennego poziomu ligi i niczego innego. Kunszt trenerski ich pseudofachowca na ławce po raz kolejny zweryfikowany. W marcu przez Wisłę, w lipcu pewnie przez jakiś Uzbeków, Czeczenów lub Lapończyków. Ich najlepszy sezon w lidze od 60 lat to być może jakiś wymęczony brązowy medal MP oraz przypadkowe zwycięstwo w derbach. Po raz trzeci z rzędu sklepani na swoim stadionie. Co za frajerzy
.Jesteśmy na fali ale do dobrej gry sporo jeszcze brakuje. Ósemka na wyciągnięcie ręki ale trzeba mocno oglądać się za siebie. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Herbert przekot ktora to juz bramka w meczu liczac sparingi ?
Zukow kot odejscie na pierwszych metrach petarda Sadlok - asysta Wojtkowski biegal walczyl Kuba - klasa Reszta spoko Tupta bez szalu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A kibice sasiadki na forum, ze Zukov gra stojanowa, to wam pokazal pajace jaka jest prawda. Dobrze, ze to utrzymali i jeszcze wpakowali drugiego bo stracic tak samo bramke dwa mecze z rzedu byłoby słabe. Mecz mogł sie zakonczyc juz wczesniej ale oczywiscie sedzia Frankowski musiał sie pokazac. Najgorsze, ze Niepsuj prawdopodobnie kontuzja taka jak u Turgemana, pieprzone pacany czyhali na kosci naszych zawodnikow, za to powinna byc czerwona a nie zołta kartka. Ale walic to, DERBY DLA WISŁY, KRAKOW JEST NASZ!!!!
![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|