The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2019, 17:43
A gdzie ja wyśmiewam Iszą ligę? Zacytuj ładnie . Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i to już nie mój problem(a raczej poważny twój)... Powinieneś ładnie przeprosić za takie insynuacje, ale tacy ludzie jak Ty tego nie potrafią.
Ejj, na serio, udaj się do specjalisty(okulisty lub nauczyciela). Ja twierdzę, że rynek go zweryfikuje i według mnie nie znajdzie już zatrudnienia na poziomie Ekstraklasy. I jak nie wierzę w to? Gdzie tak napisałem ?

W dodatku nie wiesz ile Stolarczyk ma lat. Przykra sprawa :(.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 27.12.2019 o godz. 17:46.
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.12.2019, 17:59
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
A gdzie ja wyśmiewam Iszą ligę? Zacytuj ładnie . Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i to już nie mój problem(a raczej poważny twój)... Powinieneś ładnie przeprosić za takie insynuacje, ale tacy ludzie jak Ty tego nie potrafią.
Ejj, na serio, udaj się do specjalisty(okulisty lub nauczyciela). Ja twierdzę, że rynek go zweryfikuje i według mnie nie znajdzie już zatrudnienia na poziomie Ekstraklasy. I jak nie wierzę w to? Gdzie tak napisałem ?

W dodatku nie wiesz ile Stolarczyk ma lat. Przykra sprawa :(.
Widzę, że muszę ci wszystko tłumaczyć.

Nie napisałem, że Stolarczyk ma 45 lat. "Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i to już nie mój problem(a raczej poważny twój)... Powinieneś ładnie przeprosić za takie insynuacje, ale tacy ludzie jak Ty tego nie potrafią."

Ale wytłumaczę ci co miałem na myśli. Stolarczyk w wieku 45 lat (czyli przed przyjściem do Wisły) miał niewielkie doświadczenie trenerskie. I dokładny wiek nie ma tu wielkiego znaczenia. Po prostu są na świecie trenerzy, którzy w tym wieku mieli jeszcze mniejsze doświadczenie, a zostali bardzo dobrymi trenerami.

Jeżeli śmieszkowanie, że "taki trener" miałby iść do 1 ligi nie jest wyśmiewaniem 1 ligi to przepraszam. Faktycznie muszę podszkolić czytanie ze zrozumieniem.

Czyli jak pójdzie do 1 ligi to będzie w końcu potwierdzeniem, że jest dobrym/przyzwoitym trenerem bo to poważna liga czy w końcu uznajemy, że tak nie jest i trenerka w 1 lidze to będzie zweryfikowanie, że się nie nadaje do niczego?

Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Pisze o lidze nie o pucharze! Kolejny mecz w lidze...
Ale komentowałeś post Gunnera, który nie pisał nic o meczu ligowym, a tylko, że kolejny mecz
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.12.2019 o godz. 18:03.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.12.2019, 19:01
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że muszę ci wszystko tłumaczyć.

Nie napisałem, że Stolarczyk ma 45 lat. "Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i to już nie mój problem(a raczej poważny twój)... Powinieneś ładnie przeprosić za takie insynuacje, ale tacy ludzie jak Ty tego nie potrafią."

Ale wytłumaczę ci co miałem na myśli. Stolarczyk w wieku 45 lat (czyli przed przyjściem do Wisły) miał niewielkie doświadczenie trenerskie. I dokładny wiek nie ma tu wielkiego znaczenia. Po prostu są na świecie trenerzy, którzy w tym wieku mieli jeszcze mniejsze doświadczenie, a zostali bardzo dobrymi trenerami.

Jeżeli śmieszkowanie, że "taki trener" miałby iść do 1 ligi nie jest wyśmiewaniem 1 ligi to przepraszam. Faktycznie muszę podszkolić czytanie ze zrozumieniem.

Czyli jak pójdzie do 1 ligi to będzie w końcu potwierdzeniem, że jest dobrym/przyzwoitym trenerem bo to poważna liga czy w końcu uznajemy, że tak nie jest i trenerka w 1 lidze to będzie zweryfikowanie, że się nie nadaje do niczego?
Jak nie? To kto miał 45 lat i czemu to jest w twoim poście? Naucz się pisać (to jest w sumie łatwe). Stolarczyk przed przyjściem do Wisły miał 46 lat. Podaj mi nazwiska tych trenerów(i proszę nie przytaczać wybitnych piłkarzy, bo Ci akurat zdobyli taką wiedzę za czasów swojej kariery, że Stolar w wieku 80 lat nie będzie tyle wiedział o futbolu).
Musisz podszkolić. Tu się zgodzimy. Śmieszkowanie z osoby, który zachwala takiego trenera i chce go posyłać o szczebel niżej, a nie z Iszej ligi. Widzisz chyba różnicę, czy tutaj też musisz wrócić do szkoły? Zakład i zabezpieczanie się Iszą ligą i jeszcze zainteresowanie połowy Ekstraklasy...
Na serio, ciężko się z Tobą rozmawia, bo tworzysz zdania, które z moich ust nie padły.

Dziwne w ogóle, że ten Stolarczyk został zwolniony... Widać trio widzi mniej od wybitnych ekspertów piłkarskich z forum(którzy przeczą prostym faktom)...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów