The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2019, 00:26
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na miny zawodników jak wychodzili na dzisiejszy mecz. Uderzyło mnie to bo wyglądali jakby szli na stracenie.

Z jeden strony nie ma się czemu dziwić ale z drugiej pokazuje że nie ma lidera, kogoś kto by to ogarnął.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2019, 10:05
RAF napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na miny zawodników jak wychodzili na dzisiejszy mecz. Uderzyło mnie to bo wyglądali jakby szli na stracenie.

Z jeden strony nie ma się czemu dziwić ale z drugiej pokazuje że nie ma lidera, kogoś kto by to ogarnął.
Ja zwróciłem. Przed rozpoczęciem meczu Niepsujowi chodziła grdyka jakby próbował nie zwymiotować. Niestety seria porażek robi swoje, a spora część naszych piłkarzy miała i tak bardzo niską samoocenę, czemu trudno się dziwić skoro ich kariery to porażka.

Lider nic tu nie pomoże, dopóki nie wygrają meczu będą w tyle głowy mieli strach przed kompromitacją. Na Lechię też pewnie wyjdą przestraszeni, ale trudno coś z tym zrobić skoro jesteśmy chłopcem do bicia...

Ci którzy wierzyli w efekt nowej miotły i że zaczniemy dzięki niemu punktować dostali kubeł zimnej wody na głowy. Gramy faktycznie bardziej defensywnie, ale przede wszystkim wyszedł skład zbliżony do optymalnego i rekonwalescenci powoli łapią formę. Basha wyglądał lepiej, Savicević znów zaliczył stratę na gola. Poza tym Skowronek nie bał się w przerwie posadzić Niepsuja na ławce przy słabej postawie w obronie, no ale też miał Burligę na ławce, nie tak jak Stolarczyk...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.11.2019 o godz. 10:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów