|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zawsze możemy sobie w trakcie przygotować do rundy wiosennej pokopać w sparingach z jakimiś ekipami z okręgówki.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
zatem koniecznie potrzebujemy sparing z okręgówką. Chłopaki się przełamią i będą kozakami w lidze! ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Świnia od początku pewnie ruszy na nas agresywnie, widzieli na pewno jak zesrani byliśmy na początku meczu z Rakowem.
Dziś po kolejny wpier.dolu pewnie będzie porównywalnie, jak nie gorzej pod kątem stresu.. Jak psychicznie wytrzymamy i nie popełnimy masy błędów na początku, to remis do zrobienia. Obysmy od razu nie zrobili 0-1 i będzie po grze.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 09.11.2019 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Odnośnie meczu.....wygramy,coś mi podpowiada 2:0;2:1 ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Nie żebym był urodzonym optymista, ale dzisiaj to już nie przegramy. Nie wierzę, że nie zdobędziemy nawet punktu. Chociaż nasze orły nie jeden raz mnie zaskoczyły
Porażka w takim meczu będzie oznaczała, że nie zasługujemy na grę w ekstraklasie... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz to jest dla nas test. Test od Boga. Cała nasza sytuacja, te kontuzje, dzięki temu pogarszająca się jakość drużyny, skutkująca fatalnymi wynikami atmosferą, słabą formą, miejscem w tabeli i tą całą niepewnością o dalszy los drużyny ma jeden cel. Ma nas w jakimś stopniu sprawdzić, czy jesteśmy wytrwali, nieugięci, twardzi, niepoddający się i niezniszczalni. Wierzę dziś w zwycięstwo, w takich okolicznościach, że Ci nie stracili wiary, co nie poddali się, co będą dziś na meczu dostaną wynagrodzenie za wszystkie te kopniaki, które dostawaliśmy od początku września. Wierze dziś w zwycięstwo, wierzę w przełamanie i wierzę, że ten fatalny okres jest już za nami!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak nie z Arką to z kim? W tej lidze 4 zespoły grają tragicznie(my, ŁKS, Arka, Korona), więc... Nie wierzę, że nie zdobędziemy tego punktu(co zostanie odtrąbione przełamaniem
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Ja również jestem pesymistą lecz uważam że dziś nie możemy przegrać.
Stawiam na 2:1 dla nas |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
2:1 dla nas po przyzwoitej grze. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie zmienia to faktu, że w przypadku porażki dzisiaj Wisła powinna się z nim rozstać. ![]()
rrr
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W Grudniu siegnęliśmy dna organizacyjnie i finansowo-odbyliśmy się. Dziś sięgniemy dna sportowo po porażce 0-2. I jest to potrzebne żeby odbić się od tego dna ale już bez trenera Stolarczyka. Im prędzej niektórzy to zrozumieją tym lepiej dla naszej Wisły
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
W tej lidze są 2 beznadziejne wyjazdowe drużyna - my oraz nasi dzisiejsi goście. Arka 6 wyjazdowych porażek na 7 spotkań. Jak mamy kogoś pokonać u siebie to właśnie ich.
Dodatkowo mamy tylko 6 rozegranych meczów u siebie (taka Cracovia np. ma już 8), a jedyna drużyna która rozegrała ich tak mało jak my to Lech, który w tabeli wyników u siebie jest za nami Oczywiście, przeciwko nam przemawia nasza fatalna gra i brak formy poszczególnych piłkarzy (tu głównie przez kontuzje), Jakoś te 3 mecze wygraliśmy i nawet w dwóch udało się po 4 bramki strzelić. Zaszaleję i wytypuję więc naszą wygraną 3:1 Oczywiście wszystko to z przymrużeniem oka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tym razem proponuję Klemenza ustawić na prawym skrzydle a Boguskiego na lewej obronie.
Pora też wreszcie sprawdzić Szotę - może na bramce skoro w obronie Maciej go nie widzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szota dzisiaj zagrał w meczu rezerw. 2 w plecy z Sokołem Kocmyrzów. To drugie zwycięstwo Sokoła w tym sezonie. Dzięki niemu, bilans zespołu z Kocmyrzowa to 2-2-12. Dawać młodych do pierwszej drużyny!
![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oglądałeś mecz? Szota zawalił bramki?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wygramy spokojnie 2-0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Grają to co zwykle, wolna gra a raczej unikanie gry.
Dokąd ten pseudo trener będzie jeszcze męczył klub swoją obecnością. Pierwsza połowa fatalna. Zobaczymy co będzie dalej. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
czesto w sobotnie wieczory ogladam komedie ....dziejsi komicy w koszulkach z BIALA GWIAZDA na piersi dostarczyli mi dramat , z komediowym sarkazmem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Liczyłem na dwa celne strzały, a rzeczywistość przerosła moje oczekiwania i oddaliśmy aż cztery. Brawo drużyna, brawo trener.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
No cóż najlepszy mecz od długiego czasu. Nawet czasem coś strzelaliśmy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
pomimo wielu problemów ten cyrk trzeba przerwać. Pora zatrudnić trenera- chyba, ze oddajemy ligę walkowerem. Tragedia, dramat, żenada. Kiepskich zawodników nie może prowadzić kiepski trener bo skończy się to katastrofą.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wow, nie spodziewałem się aż tyle celnych strzałów.
4 celne uderzenia w meczu z ostatnią drużyną w tabeli u siebie. Myslę że w przyszłym sezonie z beniaminkiem I ligi możemy ich oddać nawet 5. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2017
Offline |
|
|
Niepsuj , Janicki, Wasyl a przedewszystkim Stolarczyk WON!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
z beniaminkiem IV ligi możemy ich oddać 5 ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2019
Offline |
|
|
Żeby się utrzymać trzeba by na 22 pozostałe mecze wygrać 10-11. Niech sobie każdy odpowie na ile to realne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Serio Niepsuj jest lepszy od Burligi ?
Serio Sadlok nie moze grac na stoperze zamist Janickiego ? Serio Hoyo-Kowalski jest gorszy niz Klemenz ? Serio Buksa nie moze grac od poczatku by wyjsc 4-4-2 ? Serio |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Co ty chcesz od Klemenza
Co do reszty zgoda. |
|
|