|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Janicki 3 błędy w jednej akcji. Podanie, podanie i krycie na radar. Nawet się nie odwócił, żeby zobaczyć gdzie Niezgoda uciekl . Reszta się przyglądała.
Jeśli to nie jest gra na zwolnienie trenera to ja już nie wiem. Takich graczy w mojej biznesowej lidze byśmy znaleźli, gdzie grają emeryci z korpo. A gramy w siódmej z ośmiu lig. Oglądałem na żywo tą padakę z sektoru pikników. Wnioski: - Brożek na 10 startów/8 poślizgnięć. Reszta w jego wykonaniu to człapanie. - Boguski, jak ktoś go tam popchnął i się przewrócił to wstając oparł się na kolanie, tak jak emeryci wstają w kościele, myśląc za pewne "ale bym sobie taką odnowę biologiczną zrobił - Wojtkowski coś tam walczył, ale jego popisy zakończyły się oddaniem piłki przeciwnikowi, wygląda że się pociął ze Stolarem o coś, bo nie wiem jak można go ściągnać z zostawić Brożka/Klemenza - Zdybowicz - walczak, troche próbował jako jeden z nielicznych, nie odstawał fizycznie od legionistów. Ogólnie mamy zero przygotowania fizycznego, taktycznego. Gramy chyba w jakiejś innej lidze "oldboy'ów". Legia pokazała jak się traktuje legendy, bez skrupółów kończymy konktrakty, jak jest okazja to jakieś krótkie podziękowanie i do widzenia. U nas Radocic/Kucharczyk grali by jeszcze ze 2-3 lata, człapiąc po boisku jak Brożek. Tu nie ma co trenować, trzeba dzwonić, wyciągać młodych z 1-ej, 2-giej ligi i próbować walczyć jak ŁKS. Z czasem zacznie wychodzić, teraz to pędzimy do przepaści jak struś pędziwiatr. ![]()
Ostatnio edytowane przez ramzes190 : 28.10.2019 o godz. 10:48.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|