|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2019
Offline |
|
|
Gra w obronie to zadanie nie tylko nominalnych obrońców - to też warto przypomnieć. Zgadzam się, że personalnie ta linia nie jest wybitna ale błędy w środku pola, nieodpowiednie ustawienie się całym zespołem przy stałych fragmentach itp. to wszystko też prowokuje do indywidualnych błędów o które nie trudno przy graczach przeciętnych. Dyscyplina całego zespołu, odpowiednia pomoc i balans to klucz.
Ja się zgadzam z tym co pisze @szprotson - traćmy i 4 jak strzelimy 5. Z tym że kolejny raz pytam kto pociągnie ten wózek? Sam Brożek tego nie zrobi, a nie wiem czy Drzazga i Wojtkowski to gwarant skutecznej gry. Buksa jest młody i tu trzeba być przygotowanym na sinusoidę formy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zgadzasz się z tym, a jednocześnie wskazujesz że taka taktyka jest błędna? Tak jak mówisz, wypada Brożek i jest problem. Pocieszenie na pewno jest w tym, że lada moment już będzie połowa rundy. A w zimie będą pewnie kolejne roszady.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oby Paweł nie wypadł. Tego jemu i nam przy okazji życzę. Amen.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2019
Offline |
|
To inaczej żeby było w pełni zrozumiale - GDYBYŚMY mieli kogoś kto jest w stanie strzelać te 5 bramek co mecz to przymknąłbym oko na tracenie 4. Do tego zmierzałem, że koniec końców liczy się wynik jednak przy obecnych okolicznościach zawierzamy ofensywę mocno jednemu, skutecznemu zawodnikowi i na tym łatwo się przejechać. Mam nadzieję, że teraz jest jasne co miałem na myśli. Jeśli są zwycięstwa to wiadomym będzie lekkie przymykanie oka na mankamenty. Dlatego też uważam, że musimy już teraz myśleć o wzmocnieniu linii ataku bo wystarczy spadek formy, uraz (tfu) Brożka i jesteśmy ugotowani. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
A i ciężko było mieć po tych spotkaniach zarzuty do naszej ofensywy. |
|
|

|
||||||