|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Naucz się czytać. Napisałem SUPER MECZ, a nie super gramy, a to jest różnica. Były emocje, ładne bramki, ładne akcje, były babole, anulowany karny itd. Mi się mecz jako widowisko podobał, pierwsza bramka Brożka, po klepce również. ale zaznaczyłem, że daleki jest od tego by napisać, że "wciąga ligę nosem" bo tak nie jest. Ligę wciągał Melikson i Carlitos jak grał u nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Po drugie, właśnie o tym pisze... mamy w skladzie Drzazge Maka Niepsuja Janickiego Buchala. Żaden z nich nie ma techniki niektórzy nie mają kordynacji, jeden to jeździec bez głowy... nie nadają się po prostu do Wisły. Na szczęście pozbyliśmy się Bałaniuka ale dalej nie mamy obrony i napastnika. Poza tym gre dalej opieramy na Boguskim i Brożku. Długo na tym nie pociągniemy
Ostatnio edytowane przez regan : 02.09.2019 o godz. 18:27.
![]()
Tylko Wisła!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No nie wierzę, a ja głupi zawsze się boję o nogi Vukana, Bashy, Klemenza czy Kuby, dzięki za uświadomienie, że to Boguski jest naszym najlepszym i najważniejszym graczem
A o Brożku - to nie jest napastnik, który mija 10 chłopa po rajdzie od swojego pola karnego i strzela bramkę, ktoś te akcje mu jednak wypracowuje.
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 02.09.2019 o godz. 19:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|