|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W spożywczaku na Floriańskiej tuż obok McDonaldu jest na witrynie kilka butelek, wewnątrz pewnie też coś jest
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Dziś piwo będzie dostępne w Pubie U Wiślaków - całe 500 sztuk. Będzie czym wznieść toast na pożegnanie Sobola ![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Kolejna partia Białej Gwiazdy wyruszyła do sklepów. Niestety nie jest to zapowiedziany nakład kolejnych 2,5 tys butelek a tylko 1,6 tys.
Jednakże pojawiły się ( oprócz wyżej wymienionych ) dwie nowe lokalizacje: Rewia Piwa al. 29 Listopada 42c 31-425 Kraków Sklep Maria ul. Kobierzyńska 61a 30-363 Kraków |
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Długo wyczekiwana wiadomość. Biała Gwiazda pojawiła się w wielkopowierzchniowych Carrefourach. W Zakopiance i GK już jest, na Witosa i Czyżyny trafi dziś. Ilości nie są duże więc kto pierwszy ten lepszy
![]() Informacja od Carrefura z dzisiejszego poranka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pewnie jest ale ja tam mam 'rzut beretem'. Czy mi się wydaje , czy te piwa schodzą jak ciepłe bułeczki, pomimo konkretnej ceny?.
Pamiętam, to chyba jeszcze lata 90te były. Powstało wiślackie piwo ,takie zwykłe ale szału nie było i za długo to ono na półkach nie zagościło. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Cytat:
Osobiście nie spodziewałam się aż takiej sprzedaży i zainteresowania.Za co bardzo wszystkim dziękuję. Może dlatego, że piwo jest naprawdę dobre. Pils ale trochę inny niż wszystkie. Bardzo pijalny i orzeźwiający z lekką cytrusową nutą pochodzącą z amerykańskiego chmielu. I naprawdę ładna, wpadająca w oko etykieta ![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Ruszył nowy rozlew Białej Gwiazdy. Tym razem tego piwa będzie trochę mniej, więc kto chętny, powinien się pospieszyć
![]() ![]() Tak jak ostatnio pewna kwota zostanie przeznaczona na Socios. Obecnie piwo powinno być nieco tańsze, gdyż udało mi się wynegocjować odrobinę niższą cenę w browarze i na Stowarzyszenie zostanie przeznaczone 50/70 groszy w zależności od kanału dystrybucji. Mamy nadzieję, że wpłynie to na finalną cenę na pólkach. Już od czwartku BG będzie dostępna: Shake Maroza, Konopczyńskiego 16 Alkohole Regionalne, Miodowa 28 Rewia Piwa, 29 listopada 42 Żabka,Grzegórzecka 73 W kolejnych dniach następne miejsca ![]() Zachęcam do robienia zapasów ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|