|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No bo nikt nie dostanie akcji, w trakcie wysylki z innymi nagrodami. Dostanie certyfikat o ich posiadaniu. To, ze na zadanie bedzie mogl je dostac to odrebna sprawa. O to mnie sie rozchodzi, gdyz wiele osob uwaza, ze klub bedzie wysylal akcje
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Nie siej fermentu. Ze strony Beesfund: Wszystkie akcje oferowane w serwisie Beesfund są imiennymi akcjami papierowymi. Projektodawca po zakończeniu projektu wysyła do użytkowników numerowane, ostemplowane i podpisane dokumenty akcji. Dodatkowo każdy inwestor jest wpisany do księgi akcjonariuszy. Dla ułatwienia dodam, że uczestniczyłem już w innych emisjach na Beesfund i przychodziły najnormalniejsze na świecie akcje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Odcinek zbiorowy akcji to, tłumacząc to najprościej jak się da, pełnoprawny dokument akcji zrobiony "zbiorczo" aby właśnie uniknąć konieczności wydawania pojedynczych akcji. Traktuje się go jak każdą pojedynczą akcję, jest oryginałem, papierem wartościowym (a nie "pamiątką"), tyle tylko, że w danym dokumencie znajduje się wskazana, większa od jednej, liczba akcji o wskazanych seriach i numerach. Można nim posługiwać się w obrocie dokładnie tak samo jak każdą inną akcją.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|