|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
||
|
Cytat:
Ja uważam, że nie wszystko było na notę. Przy strzale z dystansu tuż przy lewym słupku [prawym bramkarza] wysokość co prawda była dobra, ale siła i precyzja strzału mogłaby zaskoczyć nie jednego bramkarza, a on to ładnie sparował. Tutaj lekki plusik. To był jeden z takich strzałów do wyciągnięcia, ale jakby mu przeszło po palcach i wpadło nikt nie mógłby mieć pretensji. Minusem Lisa było to, że on sporo takich strzałów wpuszczał (i nie mówię o oczywistych babolach) - tutaj dał radę pomóc. Interwencja pod koniec meczu, gdy złapał w zęby strzał idący w okolice okienka z bliska. Tutaj wyczuł strzelca i świetnie to zrobił. Obronione sam na sam bodajże z Soriano. No ni chuja nie wychodzi mi mecz 'na notę'. Sorry, ale nie. Cytat:
Vukan ma umiejętności bardzo wysokie. To jest typ gościa, który gra na dużym ryzyku i generalnie co mecz ma conajmniej jedną stratę typu Patryka (FAKT) i conajmniej dwie - trzy wypracowane dogodne okazje dla drużyny (FAKT). W tym meczu zmienił proporcję z 1:3 na 10:2. Dlatego zagrał po prostu ŹLE. Nie ma co mu słodzić, gdy zagra wybitnie słaby mecz a ten taki był. Cieszą 3 punkty i praktycznie zapewnione 9 miejsce. Nie wierzyłem w to z taką kadrą. Cieszy tym bardziej że zrobiliśmy to, dodatkowo ogrywając młodych. Brawo sztab, brawo drużyna. Cytat:
Tutaj też się nie zgadzam. Na powtórkach widać, że Klemens zagrał piłkę i dostał z pięści w pyjo od bramkarza. Jak uderzenie bokserskie to nie karny to ja nie wiem co nim jest. Bramkarz sam sobie winien, spóźnił się z interwencją. Pierwsze ujęcie pokazało, że nie dotknął piłki na drugim było złudzenie moim zdaniem, że ją musnął ale dlatego, że kamera była w złym miejscu. A Stefański spieprzył mecz, bo powinien wcześniej kartki wyciągać. I czerwona za faul na Vukanie się należała. Nie potrafił uspokoić meczu i w pierwszej połowie to była rzeźnia z polowaniem na kostki. Jak w drugiej zaczął wyciągać kartki to się uspokoiło. |
|||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|