The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2019, 17:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To nie jest cytat tylko parafraza Twojego postu, zwyczajnie mi się nie chciało wklejać na komórce. Sens zachowany.

@wiesniak842
Ty może specjalnie po nim nie jedziesz, ale kilka osób przegina od dłuższego czasu. Zwłaszcza po dobrych meczach Lisa, kiedy na siłę szuka mu się błędów a olewa dobre interwencje.
Nie popadajmy w paranoje... Koleś zapieprzył nam ósemke i nie ma nic na jego usprawiedliwienie, nie ma co doszukiwać się tych legendarnych dobrych wykopów bo bywały mecze, że piłka po ziemi zatrzymała się na nodze przeciwnika.

babol to babol i trzeba o tym wspominać. Po to jest forum, widziałem babola, szczęście miał, że sędzia odgwizdał spalonego. W meczu z Płociem też nieudolnie i za późno wychodził sam na sam... Nie chciało mi się nawet o tym pisać.

Słabo broni to o tym piszemy, wybroni mecz to też wspomniemy (szkoda, że nie da nam szansy). Póki co jest babol za babolem i grupa spadkowa - nie widzę sensu przeinaczania faktów.

Tak jak ktoś wspominał wcześniej - trener też dostrzegł babole i w tak ważnym meczu derbowym postanowił wymierzyć plaskacza i posadzić na ławe... Bardzo ryzykowne było wstawianie buvhala po takiej przerwie w tak prestiżowym meczu, widocznie trener widział w tym mniejsze ryzyko niż postawienie na Lisa.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.05.2019 o godz. 21:50.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów