|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To samo dotyczy Boguskiego, Wasyla i Sadloka. Peszko zresztą też, jeśli by tylko chciał i nas było stać. Potrzebujemy szerokiej kadry, a nie mamy pieniędzy na jakieś wielkie przemeblowanie. Po sezonie stracimy pewnie Bashę, Pietrzaka, Peszkę, nie wiemy co postanowi Kuba, Burliga... Karherop - chciałbym zauważyć że w przyszłym sezonie też będziemy grali z drużynami na poziomie Śląska czy Zagłębia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.04.2019 o godz. 23:36.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zaryzykuję tezę że ŁKS i Raków wzmocnią ekstraklase. W głowach drużyn także będzie że spadają 3 zamiast 2 drużyn...w nogach będzie robić się gorąco. Brozek już od kilku dobrych lat jedzie na lekach żeby móc wystąpić w każdym meczu i najzwyczajniej w świecie należy mu się szacunek i danie w końcu szansy przejścia na emeryturę lub grania polamatorsko... Podobno zresztą piłeczka jest po jego stronie, więc zobaczymy. To jaka będzie kadra na jesień się okaże. Wielu ciekawych zawodników spadnie z ekstraklasy, być może wśród nich będziemy przebierać. Stolarczyk na pewno przed przedłużeniem kontraktu rozmaiwal o ew. potrzebach wzmocnienia skladu, aby utrzymać ekstraklasę na Reymonta. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O ile wiem Brożkowi nikt pistoletu do głowy nie przystawiał, gdyby chciał mógł zakończyć karierę w trakcie sezonu. Jeżeli wyrazi chęć to należy przedłużyć, ponieważ Paweł daje jakość w trakcie meczu i to jest fakt. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Bo to co grał wczoraj i w Sosnowcu póki miał siłę to profesura, czapki z glow W każdej formacji powinien zostać jeden lider, Wasly, Brożek iKuba i wtedy mamy przynajmniej mentalvw szatni i na boisku zalatwiony ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|