The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2019, 23:20
tas de fleia napisał(a):Wyświetl post
A czemu ma Paweł nie grać jak będzie się czuł na siłach i trener będzie Go widział?
Moim zdaniem absolutnie powinien zostać jeśli tylko chęć i zdrowie pozwoli. Nie możemy grać tylko młodymi, od kogoś muszą się uczyć, a szanse że sprowadzimy kogoś na poziomie Pawła są zwyczajnie nikłe.
To samo dotyczy Boguskiego, Wasyla i Sadloka. Peszko zresztą też, jeśli by tylko chciał i nas było stać.
Potrzebujemy szerokiej kadry, a nie mamy pieniędzy na jakieś wielkie przemeblowanie. Po sezonie stracimy pewnie Bashę, Pietrzaka, Peszkę, nie wiemy co postanowi Kuba, Burliga...

Karherop - chciałbym zauważyć że w przyszłym sezonie też będziemy grali z drużynami na poziomie Śląska czy Zagłębia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.04.2019 o godz. 23:36.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 29.04.2019, 06:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem absolutnie powinien zostać jeśli tylko chęć i zdrowie pozwoli. Nie możemy grać tylko młodymi, od kogoś muszą się uczyć, a szanse że sprowadzimy kogoś na poziomie Pawła są zwyczajnie nikłe.
To samo dotyczy Boguskiego, Wasyla i Sadloka. Peszko zresztą też, jeśli by tylko chciał i nas było stać.
Potrzebujemy szerokiej kadry, a nie mamy pieniędzy na jakieś wielkie przemeblowanie. Po sezonie stracimy pewnie Bashę, Pietrzaka, Peszkę, nie wiemy co postanowi Kuba, Burliga...

Karherop - chciałbym zauważyć że w przyszłym sezonie też będziemy grali z drużynami na poziomie Śląska czy Zagłębia.
Akurat tych dwóch drużyn raczej nie będzie.
Zaryzykuję tezę że ŁKS i Raków wzmocnią ekstraklase. W głowach drużyn także będzie że spadają 3 zamiast 2 drużyn...w nogach będzie robić się gorąco.

Brozek już od kilku dobrych lat jedzie na lekach żeby móc wystąpić w każdym meczu i najzwyczajniej w świecie należy mu się szacunek i danie w końcu szansy przejścia na emeryturę lub grania polamatorsko... Podobno zresztą piłeczka jest po jego stronie, więc zobaczymy.

To jaka będzie kadra na jesień się okaże. Wielu ciekawych zawodników spadnie z ekstraklasy, być może wśród nich będziemy przebierać. Stolarczyk na pewno przed przedłużeniem kontraktu rozmaiwal o ew. potrzebach wzmocnienia skladu, aby utrzymać ekstraklasę na Reymonta.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.04.2019, 09:08
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Akurat tych dwóch drużyn raczej nie będzie.
Zaryzykuję tezę że ŁKS i Raków wzmocnią ekstraklase. W głowach drużyn także będzie że spadają 3 zamiast 2 drużyn...w nogach będzie robić się gorąco.

Brozek już od kilku dobrych lat jedzie na lekach żeby móc wystąpić w każdym meczu i najzwyczajniej w świecie należy mu się szacunek i danie w końcu szansy przejścia na emeryturę lub grania polamatorsko... Podobno zresztą piłeczka jest po jego stronie, więc zobaczymy.

To jaka będzie kadra na jesień się okaże. Wielu ciekawych zawodników spadnie z ekstraklasy, być może wśród nich będziemy przebierać. Stolarczyk na pewno przed przedłużeniem kontraktu rozmaiwal o ew. potrzebach wzmocnienia skladu, aby utrzymać ekstraklasę na Reymonta.
Konkretnie tych dwóch może nie być, ale poziom nie poszybuje do góry. Będą inne.
O ile wiem Brożkowi nikt pistoletu do głowy nie przystawiał, gdyby chciał mógł zakończyć karierę w trakcie sezonu. Jeżeli wyrazi chęć to należy przedłużyć, ponieważ Paweł daje jakość w trakcie meczu i to jest fakt.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.04.2019, 09:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Konkretnie tych dwóch może nie być, ale poziom nie poszybuje do góry. Będą inne.
O ile wiem Brożkowi nikt pistoletu do głowy nie przystawiał, gdyby chciał mógł zakończyć karierę w trakcie sezonu. Jeżeli wyrazi chęć to należy przedłużyć, ponieważ Paweł daje jakość w trakcie meczu i to jest fakt.
Ja się zastanawiam czy on przypadkiem nie wyleczyl po 3 latach tych wszystkich kontuzji
Bo to co grał wczoraj i w Sosnowcu póki miał siłę to profesura, czapki z glow
W każdej formacji powinien zostać jeden lider, Wasly, Brożek iKuba i wtedy mamy przynajmniej mentalvw szatni i na boisku zalatwiony
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.04.2019, 13:55
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Ja się zastanawiam czy on przypadkiem nie wyleczyl po 3 latach tych wszystkich kontuzji
Bo to co grał wczoraj i w Sosnowcu póki miał siłę to profesura, czapki z glow
W każdej formacji powinien zostać jeden lider, Wasly, Brożek iKuba i wtedy mamy przynajmniej mentalvw szatni i na boisku zalatwiony
Możliwe, bo wyglądał świetnie i trzymał razem z Peszko naszą grę do przodu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów