|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Caly czas uwazam ze Drzazga,Kolar czy Lis to nie sa zawodnicy na ekstraklase i swoje zdanie podtrzymuje.
Zastanawiam sie czemu to tak pęklo ,po meczu z Legia byl huraoptymizm ,potem ten zakichany Sosnowiec ,bo tam jest nasz brak na dziś awansu. Pozatym dzis Wisla nie wygladala na zespol ktory gryzl trawe,czegos mi brakowalo. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Po Legii spuchlismy, o co trudno miec pretensje, zaburzone przygotowania + w zasadzie brak rezerwowych Rozbita L, zeszmacona Korona, 2 zwycieskie derby Dla mnie sezon przyzwoity biorac pod uwage okolicznosci Teraz co mecz trzeba sprawdzic po 2-3 mlodych od pierwszej minuty ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nasi kluczowi piłkarze są wiekowi, brak ławki i na finiszu wszystko się posypało. Ci którzy piszą o przejściu obok meczu niech się strzelą w baniak. Widać było że Peszko jest przemęczony, Sadlok też, Błaszczykowski po kontuzji... A ławka to aktualnie skład papy i słomy. Wykończyły nas kontuzje, mecze co trzy dni, wiek naszych stoperów i skrzydeł. Acha, no i oczywiście brak normalnych przygotowań, zaczęliśmy się zgrywać po trzech meczach.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.04.2019 o godz. 20:53.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
była jazda po Klemensie , to teraz raczej módlmy sie o jego powrót do zdrowia , bo aktualnie w składzie nie mamy ANI JEDNEGO ŚO , a potrzeba dwóch ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wykrakałem trochę chyba pisząc że jakby złapał kontuzję zaczną się jaja. No nic, na stoperze Boguski jeszcze nie grał, zawsze to będzie jakieś nowe doświadczenie...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jest Dawid Szot czas na młodych!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwszym meczu będziecie tych młodych wyzywać od chujów.
Tak tylko teraz piszę, przypomnę się potem. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|