|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Od pierwszej kolejki rzucała mi się u niego w oczy jedna cecha: facet nie umie łapać piłki! Początkowo myślałem, że może to trema - wiadomo przeskok między 3tys osób w 1lidze, a ekstraklasą jest spory... Niestety przez cały rok, Lis to potwierdza... Tu nie chodzi tylko o te kiksy i ewidentne babole. Mnie u niego wnerwia to jak wiele wysiłku potrzebuje aby obronić strzał lecący w niego, czy też metr obok... Bardzo rzadko "klei" piłkę... Także albo gościu nie umie łapać piłki - co dyskwalifikuje go jako bramkarza na tym poziomie. Albo ma problemy z koncentracją - co dyskwalifikuje go jako bramkarza na tym poziomie. Trudno mi się też pozbyć wrażenia, że facet cały czas myśli jak wygladąć "efektownie" w tv, zamiast po prostu bronić. Przy pierwszej bramce było widać, że myślami jest gdzie indziej, już "zaprogramował się" pod konkretną pozycję... === Jeśli chodzi o grę całej drużyny: na plus. Gdyby nie bramkarz, pewnie byłyby trzy punkty - a pamiętajmy jak dobrze w tym sezonie punktuje Piast. Widać było, że jednak ten maraton niedziela-środa-sobota, to za dużo na drużynę z tak krótką ławką rezerwowych... Peszko, Drzazga już oddychali skarpetkami w drugiej połowie... Przy dobrym układzie wyników (trzeba trzymać kciuki za Arkę jutro), remis może dać nam awans, a zwycięstwo szóste miejsce. Jest dobrze. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2019
Offline |
|
|
.................. i tej wersji się trzymajmy na maxa
![]()