|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/ultrawisla/..._post_reaction
Tutaj post z informacją o zbiórce. Ze względów technicznych pieniądze trafiają na konto TS, który będzie nam regularnie podawać jego stan, a my będziemy podawać tę wiadomość dalej. Potem natomiast TS przeleje pieniądze na konto Wisły SA i podamy potwierdzenie przelania pieniędzy. W przypadku gdyby udało się zebrać więcej niż potrzeba, całą nadwyżkę przekazujemy na budowę boiska dla Akademii. Jutro wjeżdża natomiast na licytację z zyskiem na rzecz akcji przedmiot-petarda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Peter @PZgraja
W odpowiedzi do @serekc2 @miszka86 @SociosWisla Ja się zastanawiam czy się będziemy co dwa tygodnie zrzucać bo to trochę spuszczanie kasy w kiblu. Za 40 koła to można chłopakom z akademii obóz zorganizować albo wysłać na jakiś fajny turniej. ................ dobre pytanie co ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() Świat tak nie działa. Ktoś zbiera, ktoś wpłaca, ktoś inny to zlewa, a ktoś inny organizuje swoją zbiórkę bo mu się coś nie podoba. Takie życie przyjacielu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Pisałem w tej sprawie o poranku w dniu dzisiejszym. Więc tylko zacytuje mój pogląd.
Kto nie rozumie tego zakazu to niech zapali sobie race w domu oglądając mecz w TV a nawet pokrzyczy o paleniu żydów w obecności swojej całej rodziny , a nie pośród dzieciaków z Młodej Armii Białej Gwiazdy ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|