|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
My dawno nie odpalalismy rac i zaczęły się podsmiechujki kiboli z całej Polski że Wisła wymieka. Także nie doszukiwać bym się tu drugiego dna że to uderzenie w zarząd. To powrót do normalności. Może trochę za szybko ale jednak. Wisła nigdy nie zginie piłkarsko jak i kibicowsko. Bądźmy razem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Oczywiście, że oprawa miała pewnym osobom pokazać że nasz stadion, to nie miejsce na angielski teatr. Nawet nie trzeba orientować się w tym, co dzieje się za kulisami, a wystarczy wiedzieć to co podawane jest oficjalnie w internetach plus hasło z"oprawy" i mamy rozwiązanie rebusu. Płaczkom radzę przestać płakać, ruch kibicowski na Wiśle, może być w fatalnej formie, ale nie upadnie.
PS: Flaga rekinów wisiała na trybunie. Część osób tutaj głośno rzucało hasłami, to jak, próbowaliście ją ściągać, czy wychodziliście ze stadionu na znak protestu? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Mimo karnetu niestety na meczu nie byłem, moja wina... Przegrałem z kacem, jedynie żałuje 33k widzów bo max wczesniej to chyba 31k, ale z drugiej strony jeszcze nie raz bede na takim meczu...
Chciałem napisac, że przed meczem czułem jakiś dziwny spokój, byłem świadom, że legła gra padake... Przed pejsami miałem dreszczyk emocji, gdyż robili dobre wyniki, tutaj było odwrotnie. Cała drużyna zagrała bardzo dobrze, wygraliśmy kolektywem plus super hero Kuba, który ciągnie ten wózek. Niezmiernie cieszę się, że mamy kogoś takiego jak Savicevix, znów jakiegoś no name wyciągneliśmy i koleś wraz z Basha tworzą duper środek. Za Carillo mieliśmy super mocniejszy skład, jedynie... no własnie jedynie !!! Mitrovic i Cywka w środku robili to czego nie robi Basha z Savicevicem, jakby wtedy był taki środek to puchary gwarantowane. Do boju Wisełka, marsz, marsz, marsz do boju marsz ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez czaro : 02.04.2019 o godz. 23:47.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Wiedziałem, że to Was zaboli no ale czasami słowa prawdy są potrzebne w tym zakłamanym i omamionym pieniędzmi i poprawnością polityczną świecie.
Dla Was to co napisałem to jest szok a jeszcze 10-20 lat temu dla każdego z was pedał to był pedał, mecz to było wchodzenie z ćwiartką na trybuny, ostre zadymy, a jak np ktoś jechał bez pasów w aucie lub w przeładowanym aucie to po prostu jechał i nic nikomu się nie działo. Wy daliście sobie zabrać prawie wszystko a chcecie dać zabrać jeszcze więcej. I to jest Wasz duży błąd i problem. No ale to jest rak, który toczy wszystkie państwa zachodnie i który do nas też doszedł. PS Wiadomo, że okradanie własnego klubu to patola ale jak już KIBICA bolą race czy bluzgi na meczu (a też tu tacy są) to już znaczy, że źle się dzieje. Kiedyś za krzywe akcje się krzyczało "jebać PZPN", dzisiaj to wy razem z tym PZPNem prędzej byście krzyknęli "jebać ultrasów" i to jest żałosne.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.04.2019 o godz. 07:01.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2018
Offline |
|
|
Dyskusja na miliard stron, a okaże się, że Komisja Ligi da 20 tysięcy złotych kary, które uzbiera się w 2-3 dni, a w dodatku nie zamknie sektora. Bo też powodu do zamknięcia nie ma. Wtedy będzie można powiedzieć, że było warto.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dwóch reprezentantów kibiców zaangażowanych w doping obiecywało że świeczek nie będzie. Kropka. Tutaj nie ma z czym dyskutować. Prowadzący doping wiedzieli dobrze o racach i tym bardziej kończy to temat. UW to nawet nie jest stowarzyszenie, kto tam za co odpowiada z imienia i nazwiska? Publicznie UW się wypowiedziało? Bo ktoś z ich profilu wrzucił posta? Tak ciężko zrozumieć, że nie chodzi o to co się komu podoba, ale co jest legalne?
Powód się zawsze znajdzie. To komisja ligi. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Argument o "good old times" jest tak wyświechtany, że myślałem, że już mnie nie zaskoczy. Pierwszy raz widzę jednak kogoś, dla którego "stare dobre czasy", to zachowania, które można określić jako patologiczne. Otóż uwierz mi prosze, że z walenia ćwiary w parku, bluzgania jak szewc czy obrażania kogoś dlatego, że ma inna orientację seksualną się wyrasta. Niektórzy niestety nigdy nie przestają być Sebixami, co samo w sobie problemem może nie jest. Jest to co najwyżej zabawne, jeżeli uważają, że to jest norma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Tak jak napisałem, ulegliście poprawności politycznej i tej całej pedaliadzie. Bo niby co jest złego w wypiciu jak człowiek ćwiary czy piwa w parku? W pubie można, w domu można nad morzem można ale w parku to dziwne nie? Co jest złego w odpaleniu rac? Nic. Tylko was tak boli, że będzie za to kara. To patologia, że za takie coś są kary. Co jest dziwnego w nazwaniu obrzydliwym, gościa, który lubi wchodzić w dupę drugiemu gościowi? I tak samo złe jest bluzganie ale na derbach każdy wyzywa cracovię albo ulubione słowo w pakiecie z Legią to "Legia ....a".
Wam już tak mózgi wyprali, tak do góry nogami poprzewracali, że nie potraficie odróżnić co jest patologią a co jest normalne. Powprowadzali te zakazy alkoholu, zakazy wszystkiego, dewiację nazwali normą i sami nie wiecie co się dzieje. Ja myslałem z kolei, że jak ktoś jest za wolnością słowa i jebie polityczną poprawność to nikt mu nie wyskoczy, ze trzeba mieć w domu telewizor kineskopowy i dzwonić z budki na telefon. Ale to tylko potwierdza wasze niezrozumienie tematu i otumanienie tą poprawnością polityczną. Powodzenia w przyszłości i co tu się dziwić, ze na zachodzie pedały adoptują dzieci, nie ma nawet dożywocia za morderstwo, dzieci w przedszkolu się uczy masturbacji a po zamachach terrorystycznych jeszcze się broni imigrantów a jedyny akt wobec nich to rysowanie kredą po asfalcie skoro tu na forum kibicowskim, w tej niby konserwatywnej Polsce tacy ludzie są. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Tak jak napisałem powyżej- być może w twoim środowisku takie zachowania są uznawane za normalne. Pozostaje mi tylko zachęcić cię to rozejrzenia się wokół siebie trochę dokładniej, bo nawet w tej "konserwatywnej Polsce" są ludzie, którzy myślą zupełnie inaczej niż ty. Uwierz mi, jest ich naprawdę sporo. Nie chcę ciągnąc tematu, bo to nie jest miejsce do prowadzenia takich rozmów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Prowadziło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
jeszcze raz zapytam zwolenników rac - naprawdę ten mecz straciłby na wartości gdyby nie było pirotechniki? Ludzie wyszliby do do domu rozczarowani? Ja myślałem, że ludzie dobrze się bawili bo wynik był satysfakcjonujący, a nie dlatego, że ktoś coś odpalił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tyle masz tylko do napisania na temat tego posta?
a co policja ma teraz inne wdzianka? nie będzie musiała pod górę w tłum 6 tys ludzi wchodzić? nie będą ich z góry atakować ? Kto z klubu zaryzkuje mega zamieszki wpuszczając policji w tłum żeby wyciągnąć kilka osób. Jesteście wspaniałymi teoretykami, doradcami zarządu, szkoda że to wszystko ma się nijak do rzeczywistości. ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niektórzy niestety zatrzymali się w rozwoju nawet wcześniej.
W sumie dyskusja nie ma sensu, po prostu ekipa może przeżyć szok że kiedy klub sięgnie wreszcie po argumenty prawne większość kibiców zleje ich "protest" gorącym moczem, niektórzy nawet będą kibicować. Patole od rac pokazali że są głupi, mają złą wolę i są niereformowalni - zobaczymy jak klub zareaguje w najbliższym czasie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no ekipa to by straszny szok przeżyła
odnieś się do tego co napisałem wcześniej, bo taka jest rzeczywistość w klubach w całej PL, a nie ....... tych samych ogólników, przypuszczeń nie mających poparcia w rzeczywistości. ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Naprawdę ktoś uważa, że jakby policja chciała spacyfikować sektor C to by tego nie zrobiła? Gaz, armatki, pałki itd. Oczywiście, nie mówię, że powinni tego użyć itd, ale twierdzenie, że policja nie byłaby w stanie wyciągnąć paru szczypiorków od rac jest co najmniej niepoważne. Tak, byłby wielki płacz, że kilku niewinnych dostało gazem, ale jakby postanowiono raz na zawsze rozprawić się z tematem rac to nie byłoby to problemem. Innym sposobem jest paru tajniaków, ale to temat na inna rozmowę.
Oby do tego nigdy nie doszło, ale argument, że policja nie byłaby w stanie tego zrobić jest śmieszno-niepoważny. PS. Odpowiedzi typu "ooo, widzę, że tutaj pojawiają się tacy co kibicują policji i państwu policyjnemu" przemilczę, bo szkoda czasu na osoby, które wyciągają tak bardzo błędne wnioski.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 03.04.2019 o godz. 11:21.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Brawo Jaroo1!!! widać są jeszcze myślący ludzie na tym świecie.
A ludzie komentujący negatywnie? świadczy tylko o poziomie intelektualnym porównywanie utraty wolności obywatelskich do postępu w dziedzinie technologii....radzę się obudzić i zacząć myśleć. Tvn, onet itp. to kiepski pomysł na budowanie światopoglądu. No i warto przeżyć trochę więcej wiosen niż 15 do 20 zanim się zacznie wypowiadać na temat swobód itp.... Ciekaw jestem jakbyście śpiewali robaczki jakby taki pedał was w d....upe dojechał. ....o przepraszam gej ;-) Powód: Poprawna Polszczyzna
Ostatnio edytowane przez iamironman : 03.04.2019 o godz. 12:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a flinston pisze ze nie prowadzaiło.
WIĘC kto ma racje innymi słowy, kto ma białko. pominę ze Wisłocki pisał o tym na tt.wiec jestem zaskoczony bardzo ze bialko jeszcze nie wyszło skoro ze sobą nie rozmawiali. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@Jaroo1: mam w dupie poprawność polityczną, w TV oglądam jedynie sporty ew jakiś dobry film, poglądy zdecydowanie narodowo-prawicowe, na pedała nadal mówię pedał i tak uczę też potomstwo.
Do tego PODOBAJĄ MI SIĘ RACE, ale rozumiem w jakiej sytuacji jest nasz klub i W OBECNEJ SYTUACJI ciułania każdego grosza mówię STANOWCZE NIE! Też mnie wrzucisz do worka tych z "wypranymi przez media mózgami"? Jeśli zbierze się grupa chętnych i pokryje WSZYSTKIE policzalne straty z tego tytułu (przepraszam, ale nie wierzę w to) to nie mam absolutnie nic przeciwko, pod warunkiem, że ktoś za to weźmie odpowiedzialność. Zagwarantujesz, że przy kolejnej okazji nie trafi się debil, który rzuci zapaloną racę na boisko albo w kierunku innych kibiców? Oprawa meczu była imponująca (SZACUNEK dal tych co poświecili czas i pieniądze!), ale była by taka również bez tych cholernych rac. W swoim najbliższym otoczeniu (praca, miejsce zamieszkania) znam kilkudziesięciu wiernych kibiców Wisły w naprawdę różnym wieku i wszyscy uznali racę W NASZEJ SYTUACJI FINANSOWEJ za głupotę (komunikat o zbiórce na pokrycie strat pojawił się poźniej, chyba w Prima Aprillis) ... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Żeby była jasność, również uważam odpalanie rac i flagę sharksów, w obecnej sytuacji za szczyt debilizmu
|
|
|
|
Member
Offline |
|
syzyfowa praca, zamieszki, gaz na stadionie, kary od komisji ligi, zamknięty zdewastowany sektor, placenie do miasta - więcej szkody niż w przypadku odpalenia jak ostatnio. Policja może interweniować tylko na polecenie klubu. Klub by sobie strzelił samobója pięknego ![]() Tylko debil będzie eskalował konflikt z kibicami - tej wojny w tym kraju jeszcze nikt nie wygrał ani nie wygra ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Podejrzewam, że bezmózgi z racami nie uzbierają sami nawet 20 tys. Chyba, że znowu ukradną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
- mogą mi się podobać race i bluzgi, ale jeśli wiem, że te race i bluzgi staną się powodem kolejnego kryzysu finansowego Wisły, to nie będę takim idiotą, żeby Wisłę narażać w takiej sytuacji, w jakiej jest, na straty. A ty bawisz się w pseudoargumenty o cywilizacyjnej roli debili z racami, którzy łamiąc przepisy bronią Europę przed "nowoczesnością". |
|
|
|
Member
Offline |
|
kto ukradł ? ile ? kiedy ? ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
krasnoludki. No bo kto inny. Nikogo nie złapałem za rękę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Podobno siatki same wychodziły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jestescie poje.bani ludzie( nie wszyscy) 4 do zera deklasacja mistrza Polski wgniatajacy w murawe doping i atmosfera ktora bedzie pamietana na lata przywodztwo Kuby impreza po meczu i solo Peszki a wy tylko o fladze i racach przy ktorych niejeden z was wyciagnal telefon. Kurła jak mawial klasyk was nie mozna sadzic was trzeba leczyc.
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 03.04.2019 o godz. 14:27.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|