|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Czyli grupka debili powoduje karę finansową a wszyscy kibice mają za to zapłacić? Czyli: "my się bawimy, a wy za to płaćcie"? A ja mam nadzieję, że klasę pokażą, nie wszyscy kibice, ale debile, którzy zapalili race. Niech ta grupka debili sama zapłaci karę i pokryję niedobór w kasie z tytułu zamknięcia trybuny. Może być? A najlepiej niech sobie ta banda sterydowych rezusów wybuduje obok swój mały stadion i tam co tydzień sobie bawi się w race. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2019
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zresztą: ![]() wygląda na to że jednak też się dorzucili. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wow, to teraz sobie policz ile będzie kosztowała klub kara + zamknięte trybuny. O wiele lepiej było by gdyby nie szkodzili, bo ich pomoc jest w tym kontekście bez znaczenia skoro klub do niej dokłada...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ludzie czy ktoś o zdrowych zmysłach myśli że Sharksów, Ultrasów i ludzi z szeroko pojetego ruchu kibicowskiego nie będzie na stadionie? Czy wyście na łeb upadli. To jest około 30 lat historii kibicowskiej, to już 3 pokolenie kibicowsko/chuligańskie na Wiśle. Sharksi to w sumie kilkaset osób młodych, starszych, całkiem już starych. Wśród nich zdecydowana większość normalnych wiślaków z krwi i kości i kto się obraca w środowisku kibiców o tym dobrze wie. Wiadomo, że wszędzie znajdą się czarne owce. Myślę, że srodowisko wewnętrznie odpowiednio się oczyściło, a i obecnie na próżno szukać powiązań obecnie rządzących na trybunach z DD czy MS i spółką.
Tu będą zawsze race, tu będą zawsze chuligani, tu będą zawsze flagi. Możecie sobie tu .......ić o złotówce od biletu (pod którą podpisało się ok. 10 tys ludzi), możecie .......ić na co jest zgoda a na co nie ma - nie ma to żadnego znaczenia. Na każdym stadionie w Polsce czy Europie przy większych klubach są chuligani, ultrasi i nic nie wskazuje na to by ta tendencja miała się zmienić. Poczytajcie sobie to forum sprzed 5,10 a nawet 15 lat. Dokładnie to samo .......enie, te same argumenty, te same płacze - a na trybunach bez zmian ![]() ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
czy ktoś dostał jakieś zarzuty? czy masz jakiekolwiek dowody na to co napisaleś,oprócz doniesień medialnych ? Jak już coś to można piętnować konkretne osoby, za konkretne przewinienia, a nie .......ić ogólników bez pokrycia ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|