|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy w przypadku wyrabiania karty dla dziecka poniżej 13 lat, obecność rodziców jest konieczna czy da się to "załatwić", ewentualnie czy jakieś upoważnienie wystarczy?
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Może ktoś wie - jak przedłużam kartę kibica przez internet i daję opcję dostawy "wysyłka", to jak ją mogę aktywować? Czy to robi pracownik Klubu czy ja w jakiś sposób i muszę jechać na stadion po to?
Póki nie jest aktywowana, nie mogę kupić biletu przez sieć. ![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Karta jest aktywowana przez klub. Wtedy można już na nią kupić bilet, jednak nie dojdzie ona do Ciebie do jutrzejszego meczu. Standardowo wysyłka trwa do 5 dni roboczych. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zawsze mogłeś spróbować aktywować kk i w momencie gdy była już aktywna kupić bilet nawet jeśli karta nie ma szans dojść do Cb do jutra. Drukujesz potwierdzenie zakupu, przy wchodzeniu mówisz ze ją zgubiłeś, albo, że jesteś z daleka i nie dojechała na czas, a bardzo chciałeś być na meczu. Spokojnie byś wszedł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie mam pojęcia jak wtedy wygląda procedura,ale wydaje mi się, że dostał byś nową kk ale biletu ze starej na nową nie przeniosą więc i tak wchodził, byś na potwierdzenie zakupu. Jednak tak jak mówię, nie mam pojęcia jak wygląda to od strony formalnej- WISŁAZWE na pewno lepiej orientuje się w tej kwestii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zlozylem wniosek online o nowa karte kibica w poniedzialek rano. Od wczoraj karta jest juz aktywna ale Wisla miala mi przyslac maila o odbiorze:
Witaj. Dziękujemy za złożenie wniosku o Kartę Kibica w sklepie www.bilety.wisla.krakow.pl. Procedura wyrobienia Karty Kibica zajmuje do 5 dni roboczych. O możliwości odbioru karty poinformujemy Cię kolejnym mailem. Pozdrawiamy! Przysylaja oni faktycznie tego maila? Mam ten problem ze dopiero przed meczem bede mogl odebrac KK. A specjalnie do Krakowa nie bede jechal ponad 200km. ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
nie trzeba iść i "przebijać" biletu na KK system bierze to z systemu podczas wchodzenia przez kołowrotki, że dany użytkownik (o danym nr pesel) ma bilet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Najwyżej wyrób drugą przed meczem z legią w piątek i po problemie . Jak masz bilet kupiony, to i tak to już jest w systemie, więc wejdziesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktoś wie ile trzeba czekać, aż ktoś w klubie łaskawie ruszy dupsko i aktywuje kartę? Transakcja ma status 'opłacono' od wczoraj rano, a karta ojca nadal nie jest aktywna i ku.rwa nie mogę kupić zasranego biletu.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Najlepiej zadzwoń tam do strefy kibica, powinni zrobić to od ręki.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Do pięciu dni roboczych. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po interwencji przez email już jest aktywna
![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Przecież masz wszystko wyjaśnione, nie wiem czego nie rozumiesz. Nie wyrobisz już innej Karty Kibica niż Lyoness a stare będą działałby dokąd mają datę ważności.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bardziej pisałem dla upewnienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
głupie pytanie, ale wole sie upewnic. znajomy ma karte kibica ważną do 20 marca. w przypadku zakupienia teraz karnetu nie będzie potem żadnych problemów z wejściem na stadion z nową KK?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Nie będzie, ja teraz wyrabiałem kartę Cashback, to starą po prostu dezaktywowali a karnet przerzucili na nową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No i czemu za zakup karnetu nie dostalem zadnego cashbacku?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Można przyjść z czyimś wnioskiem o Kartę Kibica czy koniecznie trzeba osobiście? Jak to wygląda w praktyce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
można przyjść tylko wypelnionym i podpisanym przez wlasciciela karty
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam. Czy karta kibica jest bez zdjęcia?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie widzę opcji przedłużenia KK z poziomu strony. Mogę tylko zrobić duplikat.A gdzies czytalem ze online mozna przedluzyc KK. Karte mam ważną do połowy lutego i już teraz chciałbym ja przedłużyć, przed zakupem karnetu. Pomoże ktos?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Musisz wyrobic duplikat, innej opcji nie ma.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@laurence kiedyś to było możliwe, zresztą ten opis to potwierdza:
https://bilety.wisla.krakow.pl/aktua...kibica,12.html ostatni akapit |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A czy przypadkiem duplikat nie będzie miał takiej samej daty ważności co obecną KK?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie, sam w taki sposob przedłuzałem KK, obecna karta zostaje zablokowana a nowa zostaje wydana na kolejne 2 lata. Mozna potem zaznaczyc czy chce sie aby klub wysłał ja na podany adres albo wybrac odbior osobisty.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jako, że informacje na stronie nie zawsze są aktualne to zapytam czy KK można przedłużyć komuś bez posiadania karty tej osoby przy sobie?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|