|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Oby to był początek zmian. Dobrych zmian. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
przydałby się brudny Harry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Może dzięki temu miasto w końcu się otrząśnie z tej chorej nienawiści którą napędzane jest kibolstwo. A wtedy może kiedyś zniknie ta patologia. Nie od razu oczywiście i nigdy w 100%, bo zawsze znajdą się matołki, którym imponuje kryminał i więzienne tatuaże, ale takie katharsis byłoby dobrą wyrwą w tym betonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wpływ może mieć także współpraca z Leśnodorskim, który zapewne dotarłby prędko do nowej umowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Odnośnie mojej wypowiedzi powyżej, z kim należy rozmawiać naprawdę odnośnie sytuacji Wisły:
https://twitter.com/PiotrWolosik/sta...750546433?s=20 ![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie chce się wam wpi******* ć
ale patrząc na to chłodno celem zarządzających tej szopki jest - zdegradowanie klubu klubu do 4 ligi ( a najlepiej B klasy ) - przejęcie nieruchomości należących do TS Wisła ( co będzie znacznie łatwiejsze w IV lidze niż w Ekstraklasie ) Jak na to spojrzycie w ten sposób wszystko stanie się spójne i logiczne . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Przecież grunty TSu nie mają nic wspólnego z sytuacją w S.A. Ludzie, piszcie z sensem i ogarnijcie, jakie są podziały pomiędzy podmiotami o nazwie "Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
a WISŁA S.A. nie ma żadnych nieruchomości więc zrób tak jak napisałeś w pierwszym zdaniu swojego posta... będzie lepiej dla wszystkich
Ostatnio edytowane przez Gero : 04.01.2019 o godz. 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
TS i SA to osobne podmioty. TS jest właścicielem (chyba? po akcji z Vanną nie mam pewności?..) SA. Jeśli (a raczej kiedy) SA ogłosi upadłość będzie odpowiadać swoim majątkiem (czyli niemal niczym, bo karty zawodnicze dawno przestaną być własnością klubu). Przez SA nikt nie dostanie terenów TS. Co innego gdyby zgnoić TS i doprowadzić do bankructwa. Ale sekcja piłkarska to nie to samo co TS Wisła. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Sukcesów, pucharów itp zgadza się, ale on będzie widział sukcesy i puchary klubów aktualnie panujących, one będą pewnie bardziej działały :-( ,..... no przecież 3/4 kibiców aktualnych bierze się z ery Cupiała i tamtych wielkich lat. Ale to jest zdecydowanie argument za. Jeśli zweryfikują nam wyniki na walkower to ta gra za darmo nic nie znaczy. Jak zlikwidują klub to też nie będzie miało znaczenia. Dziękuję, trochę wlałeś mi nadziei, że przy dobrym wychowaniu młodzi też mogą być za Wisłą....jeśli będzie istnieć. Strasznie pesymistycznie patrzę w przyszłość Wisły widząc wszechmoc bandytów i pieniądza |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ta Pani sama nie zrezygnowała
musiała zrezygnować. Zaczelo sie czyszczenie po unormowaniu sie sytuacji prawnej maja być zerwane wszystkiepodpisane umowy przez starty zarzad SA ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Rozumiem, że transmisja z dzisiejszej konferencji w TVN24, PolsatNews, TVPInfo, a może i nawet w BBC i CNN?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Dla to jest niepojęte. Po Meresińskim, Wannie, przychodzi Leśny, obiecuje jakiegoś rycerza na białym koniu i ludzie to lykaja, bo powiedział parę ciepłych słów o Wiśle?
Przecież to że jemu chodzi o hajs to jest jasne jak słońce. Oczywiście nie od Wisły tylko od tego kto za jego pośrednictwem dogada się z TSem w sprawie gruntów. Bo czym innym może TS zainteresować inwestora? A może na oslode zostanie jeszcze prezesem kolejnego klubu? Ludzie z pieniędzmi którzy w przeszłości wspierali Wisłę zobaczyli co jest w środku i uciekli. Wszystko po nich co przychodzi to wg. Mnie są hieny i sępy które liczą na deal na gruntach za cenę układu z TSem w jego obecnej formie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No i oczywiscie Cambodian TV
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@ Cinekkw
21.12.2018 r pisałeś Co się wyjaśni? Nic się nie wyjaśni bo przelew jest prawdopodobny, a wałek może być na większą skale, a jak na razie nasi dobrodzieje wyglądają absurdalnie. Wtedy pisałem , że nie przyjdzie ani 12 mln zł ani 12 zł Więc masz takie pojęcie o rzeczywistości. Piszę jak jest i po co jest wg mnie ta szopka |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
||
Szkoda w ogóle wdawać się z tobą w dyskusję, ale powiedz mi, gdzie przeczytałeś żeby Leśny obiecywał rycerza na białym koniu? Gość zaproponował pomoc prawniczą w katastrofalnej sytuacji, a ty wymyslasz jakieś bajki.
Ostatnio edytowane przez cinekw : 04.01.2019 o godz. 13:12.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
nawet jak Filipiak chciał by pomóc to należy tę pomoc przyjąć. Tutaj chodzi o Życie Wisły Leśny chce pomóc w sprawach prawnych bo jest prawnikiem, a przy okazji ma nie byle jakie doświadczenie. sami sobie nie poradzimy, więc dumę chowamy i więcej pokory. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Niektórzy wierzą w reinkarnacje od 4 ligi... Niestety Wisła w 4 lidze to nie będzie Ta Wisła...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Od 1996 to już nie jest ta Wisła. Z tym akurat problemu nie będzie.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Są jakieś akcje organizowane na dzisiejszą konferencje? jest ktoś chętny na przyjście?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@ cinekw
Więc tym razem mi uwierz spadniecie do IV ligi , pojawi się "inwestor" roztoczy wizje "cuda-wianki na kiju" odbudowujemy Wisłę tylko trzeba wnieść aportem nieruchomości do jakiejś inwestycji ( apartamenty , hotel , galeria ) a zyski popłyną do TS-u szerokim strumieniem. Nieruchomości zostaną wyprowadzone a kasa będzie tak realna jak przelew od Vanny le |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Moim zdaniem tak. Po powstaniu SSA Telefoniki wielu kibiców jęczała, że logo zostało zmienione. Będzie okazja wrócić do starego. Ale oczywiście lepiej jakby nie musiało się to stać.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|

|